Katera krema proti celulitu? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Ajra RR -> Katera krema proti celulitu? (11.5.2012 12:27:34)

Ali učinkujejo kreme proti celulitu?
Preberite si odgovor maserke: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=717




Brinčika -> RE: Katera krema proti celulitu? (11.5.2012 14:28:25)

Vam moram povedat za mojo izkušnjo. Sem namreč probala vse možne kreme od Somatoline, Vichy, Vitastas , Afrodita... nekaj časa sem vztrajala s kremo od Vitastas, zdaj pa ostajam zvesta Afroditi. Vsako leto spomladi naredim kuro 10x body wraping s cimetovo aha forte kremo in vam moram povedat po kuri imam za 2 št manjša oblačila, prej, decembra sem imela št. hlač 44, zdaj pa 40. Tako da sem jo kupila, ni ravno poceni ampak se splača, zraven pa pijem veliko vode 1.5l do 2 l na dan. Ta krema je zelo močna in je treba z njo pravilno delat, ko se zaviješ v folijo, drugače lahko ostanejo valovčki po telesu in to se potem ne more več popravit, zato jo prodajajo samo za salone ker z njo delajo usposobljene kozmetičarke. Odpravlja pa tudi maščobo s trebuha, bokov...
Lep dan vam želim.




Poka -> RE: Katera krema proti celulitu? (11.5.2012 14:44:46)

No, jaz sem tudi maserka, med drugimi in sem delala vse te stvari omenjene, sploh z Afroditinimi kremami, pa mi je to metanje denarja stran. Mogoče, da se res 2 cm pozna, sam to mora bit samo kot pikica na i, ker če ti ješ hamburgerje in pomfirje vsak dan, ti ne bo nič pomagalo.

Pomaga trening, dieta, pitje veliko vode, nič alkohola in cigaret. Pri meni je to delovalo, sem se tudi masirala, ker so me zastonj, sam bolj zaradi užitka, pomagala je pa zdrava prehrana in trening. Celulita pa dokler se nisem zredila nisem imela, nisem pa nikoli kadila in pila alkohola. Dajo mi ene desetlet manj kot sem, Ok po mojem so geni (moja mama je ful kadila, pa ji zgleda manj). sam vseen je fajn :) Hočem pa rečt, vsaka je lahko res popolna, če pazi na sebe.




chill -> RE: Katera krema proti celulitu? (23.7.2018 16:34:20)

Mene pa zanima odprava celulita, se mogoče spozna kdo na to kakšen način deluje kavitacija ali LPG Endermologija?

Nekaj takšnega kar tu ponujajo: http://www.rehamed.si/odprava-celulita/




Stran: [1]