rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


zvezdica20 -> rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 14:50:35)

Lepo pozdravljeni.
Stara sem 20 let. Pred dvema dnevoma sem opazila na perilu rdeče oz. roza rjav izcedek, podoben tistemu na začetku menstruacije. Izcedek se je pojavil oba dni proti večeru. Poleg tega pa imam že 4 dni vrtoglavico. Bila sem pri zdravnici, saj me sestra pri moji ginekologinji ni poklicala in me naročila za pregled ( kot je sprva rekla). Zdravnica mi je povedala, da gre najverjetneje samo za ovulacijsko krvavitev in slabokrvnost. Mene pa zanima, a je potem normalno, da je pri tej krvavitvi prisotna tudi vrtoglavica? Ali sem morda noseča? Imela sem namreč nezaščiten spolni odnos. Zadnjo menst. sem imela 28.4.-5.5. 2012, nezaščiten spolni odnos je bil 5.5. in 12.5., cikel pa traja nekje 40 dni ( še sama ne vem točno, ker nimam rednih ciklov, zadni trije so bili dolgi 31,40,38). Kupila sem test nosečnosti, ampak piše, da bi ga morala opraviti šele na dan pričakovane menstrucije, ker je takrat najbolj točen. Pri spolnem odnosu ni prišlo do izliva v nožnico, me pa vseeno skrbi zaradi predsemenskega izliva, saj sem prebrala veliko o tem, in veliko jih pravi, da so na tak način zanosile.
PROSIM POMAGAJTE.




Nanuk -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 15:08:45)

Vzrokov je lahko več.... po moji teoriji nisi mogla zanositi, ker imaš precej dolg ciklus (40dni), ovulacija ponavadi nastopi kakih 12- 15 dni pred naslednjo menstruacijo (ni pa rečeno). Če si imela menstruacijo 28., počakaj nekje do 5. junija in potem napravi test. Izcedki se pa lahko pojavijo kadarkoli, zaradi različnih vzrokov (joj kako sem pametna!!). Meni se je parkrat tudi zgodilo, da sem imela redne menstruacije in potem mi je kar en mesec zamujala 10 dni. Itak panika, ko pa sem naredila test in je ostalo okence prazno, in glej, naslednji dan sem jo dobila...




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 17:09:18)

Tudi jaz sem vedno bolj prepričana, da nisem mogla zanosit, ker si neprestano računam plodne dni, in mi nikakor ni jasno.. Poleg vsega kar sem naštela pa imam tudi maternično pregrado, ob kateri je baje še težje zanositi. Kupila sem si test clearbaby al nekako tako.. počakala bom do 5.6. in ga takrat uporabila. Najlepša hvala za odgovor.




Anonimen -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 17:27:17)

za nosečnost je vedno možnost,ne glede na to kaj ti misliš. jaz sem imela O takoj po M in sem zanosila.....

Izcedki in vrtoglavica niso glih v povezavi z nosečnostjo.In je večkrat čist neodvisno od tega dveh.
vrtoglavica je lahko zaradi nizkega pritiska trenutno in še marsičesa drugega pravtako izcedek




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 17:39:54)

to je res, bomo videli, kaj bo pokazala krvna preiskava.




Nanuk -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 17:45:09)

ovulacija sicer lahko nastopi kadarkoli... Vendar je brez izliva v nožnico možnost zanositve zelo nizka... čeprav lahko kak 'divjak' kljub temu doseže cilj... Sporoči, ko boš napravila test ;)




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (23.5.2012 17:47:10)

bom :) hvala vsem za odgovore.




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (5.6.2012 21:05:06)

evo, naredila sem test, ki je pokazal minus. Naredila sem ga 21 dni po nezaščitenem spolnem odnosu, ker v navodilih piše, da če ne veš, kdaj bo nastopila menstruacija, je treba narediti test po 19 dneh od nezašč.S.O. No naredila sem ga v nedeljo.. včeraj in danes pa sem imela parkrat takšne krče kot na začetku menstruacije in tudi tak izcedek kot takrat.. rjavkasto rdeč. Menstruacije pa še nisem dobila. Nevem kaj se dogaja :S ima katera podobne izkušnje?




Nanuk -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (8.6.2012 18:01:38)

vidiš? lahko gre za hormonsko neravnovesje.... pojdi do tvoje ginekologinje, bosta videle, za kaj gre... a imaš kako prehransko dieto???




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (8.6.2012 23:54:13)

Ne, nimam dobene prehranske diete. Je pa res, da zadnje mesece zelo stresno živim. Tudi prehrana ni pravilna.oz. nimam rednih obrokov, premalo jem zdrave hrane, sadja in zelenjave.. Sicer sem začela piti vitamine, in se mi zdi, da se mi stanje izboljšuje.. bomo videli, k gin. pa nameravam naslednji teden, ker nikakor ne utegnem do torka, imam en izpit + delam vsak dan... in ta izcedek je vsak dan vglavnem, zdaj je že tak rumenkast, včasih se mi zdi, da je malce zelen.. včasih me tudi srbi okrog vhoda v nožnico...




zvezdica20 -> RE: rdeče rjav izcedek in vrtoglavica (10.6.2012 16:33:45)

No menstruacije še vedno nisem dobila, test je pokazal negativno.. Moram pa povedat, da imam vsakih par dni krče v jajčnikih.. ne tako močne kot pri mesntruaciji, ampak vseeno moteče ( ob tem pa tudi nekoliko obilnejši izcedek).. Ali je vseeno mogoče, da sem noseča? Po kolikšnem času po zanositvi pokaže test pravilen rezultat?




Stran: [1]