Kakšen sušilni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Meggi -> Kakšen sušilni stroj (5.9.2005 10:01:40)


Verjetno vas ima kar nekaj sušilne stroje ki jih uporabljate zlasti za sušenje otroških oblekic.

Rzmišljam o tem, da bi si ga zaradi prihajajoče zime nabavila saj bom imela z malimi cotkami dosti dela pa še sušile se ne bodo mogle zunaj.

Eni se dobijo z zunanjim izkuhom eni imajo pa nek zračnik že not. Več kaj ne vem, kaj moram še gledat da bom zadovoljna ?




cicido -> Kakšen sušilni stroj (5.9.2005 12:39:20)

Kupi kondenzacijski susilni stroj, saj ga samo uklopis in ze lahko susis. Ce pa bos kupila drugega, pa bos se dajala, kam bos speljala cev, iz katere bo puhtela para. Za prvega pa bos morala odsteti tudi nekaj denarja vec, ampak se izplaca.




Busybee -> Kakšen sušilni stroj (5.9.2005 14:08:08)

Jaz sem imela ves čas kondenzacijskega in je super. Pri tistem na izpuh moraš imeti že v naprej predvideno mesto za odvod pare.
Ker je šel pa lansko leto še pralni stroj rakom žvižgat, sva pa zaradi pomanjkanja prostora kupila kombinacijo pralno sušilnega stroja in je super.

LP, Busybee




Olivija -> Kakšen sušilni stroj (5.9.2005 14:45:56)

Midva sva ga kupila dva tedna nazaj, kondenzacijskega od Boscha. Pa sva zelo zadovoljna (vsaj zaenkrat). Oblekice od tamalih dveh samo zložim in pospravim direkt v omaro.

Olivija




MarijaPo -> Kakšen sušilni stroj (5.9.2005 14:50:31)

Midva sva za poročno darilo dobila od Bosha nek fensi sušilec in je res dober. Ima rezervoar, kamor se steka voda, dokupiš pa lahko tudi cev, ki jo potem na odtok namontiraš.

So pa ti stroji kar dragi. Najin je bil 130 jurijev.

Veliko sreče pri izbiri!




Tasika -> Kakšen sušilni stroj (7.9.2005 10:51:23)

Bistvena razlika je tudi kdaj je konec sušenja. Tisti na timer delajo tako tako, ker sama nastaviš čas sušenja, boljše je da ima senzorje in se stroj izklopi ko doseže perilo vnaprej določeno 'suhost'. Jaz imam boshevega, je bil sicer peklensko drag, ampak pred leti edini z senzorji, danes jih je že več takšnih.




kalbo -> Kakšen sušilni stroj (12.9.2005 8:55:27)

Obvezno kondenzacijskega, ker moraš imeti v nasprotnem primeru speljano cev za izpuh. Sami problemi. Pa še to moraš gledati, da kupiš takega, ki se avtomatsko ustavi, ko je perilo suho.
Naš gorenjev je bil tri leta nazaj 80 kSIT, dela nonstop, ker suši perilo dveh družin, dela super.




Stran: [1]