Poslovilna službena zabava (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Nena85 -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 17:22:27)

Hojla drage ,

zanima me če ste oz. še boste ob odhodu na porodniško v službi pripravile kakšno poslovilno zabavo, pa če imate kaj posebnega v mislih?

Hvala za ideje




megge -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 18:52:19)

S sodelavkami smo šle v menzo na palačinke. Drugače se po službi ne družimo.




2ursae -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 19:14:49)

nas je na oddelku cca 20, tako da sem le prinesla sladkarije. Se je kar hitro razvedelo, da jih imam v pisarni, tako da je vsak parkrat prišel k meni pa smo se mal pomenili in poslovili. To je bilo vse, nič prav posebej fensi, so pa bili zadovoljni, to je pa glavno .

pozdravček




muki1 -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 21:05:38)

Eh, saj se ne splača, je itak prehitro mimo tisto leto. Mi smo v službi ful prijatelji ( trije smo v pisarni), se tudi privat kaj družimo, pa nisem imela nobene poslovilne zabave.
Nevem, tudi v praksi mi poslovilne zabave za odhod v porodniško niso znane. Mogoče smo mi malo zabačeni .
Če pa bi jo imela, bi verjetno tudi kakšne sladkarije prinesla, ker za zabave mi ni bilo proti koncu, sem samo na kavč mislila in na wc školjko, saj sem na pol ure tekala lulat.
Fajn se imejte če boste imeli zabavo.




Nannn -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 22:07:35)

Jest pa razmisljam ko bom odsla na porodnisko da bom tri sodelavke ki smo se res razumele peljala na kaksen zenski cvek se mi zdi lepo da se na tak nacin poslovim vsaj v sluzbi z njimi...videvale se bomo itak se med letom ampak vseeno...

LP Nannn




tjaga -> Poslovilna službena zabava (5.9.2005 22:13:06)

Jaz sem šla na porodniško ravno v obdobju jagod in sem v službo odnesla nekaj kg rdečih dobrot. So bili vsi tako navdušeni, da še danes ne morejo pozabiti.
Ko pa sem se dala odpoved sem pripravila paleto pisanega sadja (fige, marelice, maline in nektarine).
Sadje pali zagotovo.




Pajaca -> Poslovilna službena zabava (6.9.2005 9:39:56)

Pri nas je navada da se ob vsaki priložnosti (rd, nov avto,....) kupi par kosov torte in prinese v službo. Tako da če me kakšna bolniška ne prehiti bom naredila to, drugače pa sem prvič nesla tortice ko sem jim nesla pokazat mulo. Aja pa še to nas je v službi le 6, tako da je vse bolj družinsko ozračje.




Stran: [1]