Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (2.10.2012 12:03:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan![sm=smiley1.gif] Tulipan, meni je sedaj v prvem planu, da pridem v službo, tako, da o kakih počitnicah še ne razmišljam. Kdaj pa sploh so? Konec oktobra, ker tam nekje imam tak planiran dopust, če ga bom dobila.[sm=smiley36.gif] Oba otroka mi kar kašljata, pa pijeta smrekove vršičke, čistimo noske, smo veliko v naravi. Je pa nekaj, da je Julija že cel mesec v vrtcu, pa še na srečo brez bolezni. [sm=bravo.gif]Že trkam!!![sm=pikapoka1.gif] [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Full lepo padejo prazniki 31. in 1. - sreda in četrtek... saj tut, če ne gremo nikamor, mi je kull, ko je taki "preluknjan" teden![sm=bravo.gif] Mah, mi smo tut s temi žnodri čist pravi sponzori Palome, ampak trkam, da ni kaj hujšega.[sm=smiley1.gif] Julija[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], kar tako nnaprej. Jaz sem pa videla na oglasni deski, da se je v vrtcu pojavila ušivost.[sm=smiley13.gif] Ima katera kake izkušnje? Kaj to, če otrok dobi uši, je doma? Al v kolkem času se to sanira? Me je kr strah, pri tej Liini čupi![sm=smiley29.gif]
|
|
|
|