Katero blazino za dojenje izbrati? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


MioBambino -> Katero blazino za dojenje izbrati? (24.7.2012 13:01:18)

Uporabnice blazin za dojenje,
katero izbrati in katero ne?
Na kaj naj bom pozorna?

Namen jo imam uporabljati že zdaj med nosečnostjo, za spanje, in po porodu za dojenje.

Točne znamke blazin mi lahko pošljete tudi na ZS, da ne bo reklame.[sm=smiley1.gif]




Inigo -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (27.7.2012 11:23:16)

Js mam Theraline. Sicer je stara ze 4 leta, ampak mislim da delajo iste. Kupila sm jo v BC. Notr ima striopor kroglice in si jo res lahk nastimas kakor ti pase.

Meni pri dojenju ni koristla, kr sma mela neke svoje polozaje ;) Sm pa zelo rada z njo spala in prav kmalu jo bom spet privlekla iz kleti.

Se pa spomnem, da se je tamali, ze ko je bil vecji, stiskal z njo in spal glih tko kot nosecnice. Tko da ti bo pomoje prisla v vseh pogledih prav ;)




cilla -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (27.7.2012 12:22:47)

Za dojenje in cartanje, počivanje je (bila) meni super Rika. Ni pa glih idealna za spat z njo, je "rogljičkasta", ne ravna. Je zelo težka, kompaktna v primerjavi s temi iz BC. Midva jo imava kar na kavču za poležavanje, pa škrata not naštimava kdaj, da sta na kavču, a se glih ne moreta odkotačit nikamor [sm=jezicek.gif] :)




astrid1 -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (27.7.2012 16:20:54)

Tudi jaz imam Theraline iz baby centra. Brez nje si spanja sploh ne predstavljam. Meni je zelo uporabna, ker si jo lahko napravim v takšne položaje, kot mi paše. Preden sem si jo naročila, me je blazno bolel križ. Sedaj teh težav ni, ker me podpre tam, kjer je treba. Kako se bo obnesla pri dojenju, bomo pa še videli.

Edino kar je, moj dragi se ne more stisniti k meni. Če se hoče, jo morava odrtraniti, drugače pa deluje kot berlinski zid. [sm=jezicek.gif]




Lelly28 RR -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (29.7.2021 21:10:25)

Meni je bilo pa škoda dati toliko denarja za blazino. Spala sem z zvito odejo med nogami in je bilo super. Dojila pa podložena z blazinami ali pa ravno tako z kakšno odejo. [sm=smiley1.gif]




mojcy1 -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (30.7.2021 6:15:43)

Jaz sem si blazino nabavila.. In brez nje ne bi zako ugodno zivela trenutno... Koncno spet spim 👍





Tasykaa RR -> RE: Katero blazino za dojenje izbrati? (3.8.2021 23:37:35)

Theraline zakonnn brez nje nebi spala dobeno noč 😀😀 niti kovter med nogami ni bil isto 🤣🤣 nisem pa potem dojila z njo nič 🙈 samo za spanje je bila top 🤣





Stran: [1]