KAKO SE VAM ZDI SISTEM DEVETLETKE (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja



Sporočilo


Anonimen -> KAKO SE VAM ZDI SISTEM DEVETLETKE (16.9.2005 21:52:12)

Gina jst sem naše ženske vprašala. Bilo je nekje napisano in določeno, pa se ne spomnijo kje. Vem samo, da je za prvi razred okrog 20 km. Ker smo morale biti takrat res previdni, kam bomo šli (saj veš, da znajo bit kakšni starši komplikatorji), smo se potem teg držali.
Zdajle mi je nekaj kapnilo v glavo. HM, kaj pa če to velja za predšolsko vzgojo oz za vrtčevske programe (teh zakonov pa ne poznam toliko), glede na to, da so bili to šestletniki in da je bila to včasih mala šola..... Samo na glas razmišljam.
Bom pa še povprašala. Res mi je čudno (vem, da ti velik stvari obvladaš), zakaj se je potem takrat toliko o tem govorilo Jaz pa kura nisem imela kaj veliko zamar




Gina -> KAKO SE VAM ZDI SISTEM DEVETLETKE (19.9.2005 16:20:32)

Kar je veljalo za vrtec, za šolo ne velja. Če bi veljalo za šolo, potem bi bil normativ za spremstvo 8 otrok, ker je bil za toliko stare tak normativ v vrtcu. Kar bi bilo tudi prav, da bi bil še naprej. Ampak šparajo, pa ni. No, če boš kje našla, pa povej, saj mogoče je res, samo jaz res ne najdem, me pa vse zanima v zvezi s tem, saj veš, ko sem na to udarjena, hihi.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]