RE: Junijke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

ursika_ursi -> RE: Junijke 2013 (24.5.2013 17:20:36)

Evo še mene, sem skoraj že na kolenih prosila rr, da odpre tole okence[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Malečka24- čestitam ob rojstvu malčice pa obilo cartanja in lepih trenutkov[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Že celi dan me nekaj špika po trebuhu, kot da bi bila v pričakovanju M[sm=zmeden.gif] Predvidevam, da so to popadki, ali pač?[sm=zmeden2.gif] Ampak niso pogosti; tako na 20 min pridejo in grejo, ampak imam zdaj mir, nič ne dogaja[sm=smiley20.gif] Še ne bi šla zdaj rodit, bi rada da počaka do drugega tedna v juniju pa upam, da me bo ubogal[sm=smiley1.gif]
Neka viroza me je ulovila, sem včeraj cel dan delala nič in malo poležavala- vročina, kašelj, grlo me je bolelo in srbelo obenem, groza. Danes sem malo boljša, me je pa ponoči prebudilo otrdevanje, krči in boleč križ, ampak je po eni uri vse izzvenelo, no, sem prej zaspala. Groza tale luna, jaz res še ne bi šla v Rim...
Ravno sem zlikala preostanek cotk, ki sem jih kupila v sredo in jih zložila v previjalno, zdaj pa malo vodoravno, sem čisto crknjena od tega vremena[sm=smiley12.gif][sm=smiley12.gif]
V nedeljo greva na obhajilo in nimam pojma kaj oblečt, če misli bit tako čudno vreme[sm=smiley11.gif] Sem upala na poletno oblekico pa je zdaj odpadlo[sm=smiley13.gif] Zdaj, ko bi se naj počasi začeli pripravljat za dopust na morju, bo očitno spet treba lopate iz garaž ven privlečt[sm=zmeden.gif] Pri nas sicer ne sneži, dežuje pa že 3 ure pa še mraz je in ravno razmišljam, če naj zakurim v kaminu ali naj še malo počakam. Eh, brezveze...

dansas- jaz imam v avatarju sebe, tako da če se kje srečamo me kar pocukaj za rokav[sm=smiley1.gif] Se pa ne spomnim iz katerega konca prihajaš, jaz sem iz štajerske[sm=smiley1.gif]

dvojčica6 -> RE: Junijke 2013 (24.5.2013 17:51:03)

Ja, mene tut heca ta RR [sm=hudicek1.gif] V glavnem...

čestitekeee Malečka [sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif] Veselo cartkanje!!! Pa kako nesramno prehitevate naše prve na seznamu [sm=jezicek.gif]

No, pa da še poročam o mojem pregledu včeraj...vaganje in merjenje pritiska je trajalo dlje [sm=zmeden.gif] Me je sicer potipala spodaj, drugega pa nič...sem ji pojamrala, da mam bolečine v trebuhu in so menda krive moje mišice [sm=smiley19.gif] mi je priporočala pas za nosečnice...a ma kjira kaj izkušenj??? Je rekla, da mi trebuh kar visi dol...kaj pa vem? Sprobat ni greh [sm=smiley36.gif] Kile veselo naraščajo, sem na +11,5... Če bi prištela še tistih 5 viška od druge nosečnosti, zgleda bolj grozno [sm=smiley13.gif]

dansas... a res? Ja, a tvoj pohaja kaj po primorskih koncih? [sm=jezicek.gif] Al moram mojga zališat, če je kako ušpičil - koliko let nazaj??? [sm=jezicek.gif] Sicer je na slikici moja ta prva, stara je menda glih kaki mesec...

obešanje na trebuh... meni se je v prvo vrgla na trebuh in sem mela fuuuuuuuuuul časa vidno...najprej modrica, se mi pa zdi, da je tudi koža tam še vednoi drugačna...tako da absolutno ne maram več tega...nisem pa porodnega načrta napisala...optimistično upam, da bom rodila na poti v P, v tretje pa bi mi res lahko ratal en tak super hiter porod, proooosim lepoooo...

temperature...sem ena redkih, ki se ne pritožuje [sm=jezicek.gif] res pa, da je v NG ponavadi 5 stopinj več kot drugje po SLO, no razen na obali... sicer pa sonček bi mela, ta dež res ni več za nikamor...

Ne vem več, kaj ste pisale, mali dve me tako okupirata, da skor nimam časa vam sledit... se pa začenja moja porodniška, juhej...čeprav bom še kup stvari morala urejat zaradi s.p.-ja... Aja, ursonok, joj, čisto preveč specifične zadeve...Vsekakor glej, da ne boš dvojno obdavčena... če maš porodniško ne smeš izdajat računov...Drugo pa ti res ne znam povedat...DURS, forum... Srečno, pa naj ti ne poje preveč živcev [sm=smiley13.gif]

dansas -> RE: Junijke 2013 (24.5.2013 17:55:58)

He, he ursika_ursi. Sej se mi je zdelo, da si to ti na svojem avatarju (zelo lepa slikica, mimogrede:), ampak če sem te pa sposobna po tejle majceni zamegljeni slikici na terenu prepoznat, pol mam pa tudi neke jasnovidne sposobnosti [sm=smiley36.gif].
Tisto na mojem avatarju je pa moja tastarejša, ko je na sprehodu v gozdu nabrala šopek zame [sm=smiley2.gif].

dvojčica6: zakaj tvoj, moj? Mogoče je kar isti [sm=smiley36.gif] (buh ne dej:)... al mamo pa istega poštarja [sm=jezicek.gif]

cau

dvojčica6 -> RE: Junijke 2013 (24.5.2013 20:41:17)

dansas ja ja na postarja sem pozabla [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

babe, danes vas ni? ni dan za rojevat no, glejte kako je zuni [sm=smiley36.gif] js mam napade lakote, v hladilniku nic pametnega, zdaj pa sploh ne bi smela vec jest, drgac bo joj s to zgago...

lep vecer in noc...

ursonok -> RE: Junijke 2013 (24.5.2013 21:14:49)

Ojla,
ja, saj res, kje pa ste vse? [sm=smiley36.gif] Predvsem Saša mi je sumljiva!

Jaz sem čisto crknjena, popoldne mi je bilo slabo, počutila sem se za umret, pa ne vem, ali
- zaradi sonca (sem se sončila na balkonu)
- zaradi dvournega sprehoda in vseh ostalih naprezanj
- zaradi preveč sadja

Po počivanju je bilo malo bolje. Zdaj sem se spet nabasala lubenice, boli me vse - razen trebuha. Popadkov nič od nič [sm=smiley13.gif]

Ne morem verjet, da je jutri polna luna. Pred enim mesecem na polno luno so bili otroci že dva dni prej in še dva dni poznej obupni, spali smo grozno, imela sem hude popadke. Zdaj se imamo pa prav fino ... kdo bi razumel te planete ... [sm=zmeden.gif]

NIč, grem pod tuš, pa malo brat ...

lina3 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 6:08:33)

Dobro jutro[sm=nosecka.gif]

sem zgodnja[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif].Danes sem pa tako slabo spala, da že dolgo ne. Sploh nevem a sem kaj spala. Imam občutek, da sem celo noč mižala in bolj dremala. Noro[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Včeraj zvečer me je dajala neka panika, da premalo čutim D. No, zdaj sem se pomirila, ker je že full aktiven v trebuhu, samo sok sem morala popiti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Drugače pa je pri nas bolj kot ne vse po starem. Včeraj sem bila s sodelavkama na kavi, pa sta mi prinesli knjigo "Kako v formo po nosečnosti". Ej super , sem bla full vesela.[sm=smiley1.gif]

Danes se bomo po mojem spet po stanovanju svalkali, razen, če bomo šli kej do tašče in tasta. Gledam skozi okno in vidim, da bo še vedno eno uscno vreme.
Tamal še spi[sm=smiley1.gif], M je v nočni in pride čez eno uro. Jaz pa Piki in Koki (papigi) pa že rogovilimo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].

Nič se en dogaja na forumu, ali je šla katera ponoči rodit[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

športnica -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 8:34:40)

Me prav zanima ce se je sla kera pofockat v porodnisnico. Sem pa brala neko magistrsko na netu glede vpliva lune na porod: primerjali so statisticne podatke in izjave babic. Babice so definitivno mnenja, da je v tem casu vecja guzva v porodnih sobah, medtem ko statisticni lodatki ne kazejo nobenih vecjih odstopanj, da bi bilo porodov vec na polno luno kot pa sicer ;))) tko malo za salo malo zares.

Jaz se kr svtrebuhom, sem 3 dni cez in komaj cakam da me stisne[sm=smiley36.gif]

dvojčica6 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 8:35:30)

Ja ena pa je le rodila, in sicer Zoja83[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif] Drugega pa ne povem, se bo sama javila verjetno [sm=smiley36.gif]

sover -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 9:36:00)

Dobro jutro!

Akcija teče vidim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!

Zoja, čestitke[sm=9nebesa.gif]! Lepo se cartajte in rihtajte brez stresa ...

Potem se vprašam, kaj za boga me štrajkamo, ki imamo rok v prvih dneh junija?!?!?!?! Pri meni je še vedno enako: nažiranje s sadjem, obupna telovadba dojenčice ob večerih, slabo spanje in naveličanost.

Saša, kje si? Morda vsaj ti že cartaš?

Poškodbe zaradi pritiskanja na trebuh - mi je prav žal, da sem vprašala, kakšne poškodbe se lahko zgodijo. Ne pravijo zastonj blažena nevednost. Bolš, da ne sprašujem nič več in sam še čakam na akcijo.

helga7 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 10:12:56)

Živjo.

Čestitke Zoja.

Jaz tudi kar težko čakam, da bo mimo. Slaba prva izkušnja, tako da me počasi grabi panika.
Katera gre v P Ljubljana, katera je že rekla da je že sedaj gužva?!? To mi ni všeč, to ni izgovor, da te skoraj ne pogledajo.

Še dober teden....

Počivajte na take čudne pomladne dneve.

lp

Saša33 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 10:16:19)

Koke, r ,odila po hitrem postopku, skoraj na hodniku porodnišniceo ob 03.50. Adama, 3104g, 51cm. Nic sivana, 2h svojih popadkov. Pa pa oz porodniscnice.

ursonok -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 10:23:04)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Čestitke obema za porod!!! Fouš fouš fouš [sm=smiley2.gif] Sploh tebi, Saša, ker je šlo vse tako hitro in gladko. Super, res!
ZOja, rebi so naredili CR?

Pri nas spali ok, edini vpliv polne lune - sanje celo noč, plezala na Kilimandžaro, potovala po JUžni Koreji, po Dubaju. Sedela na strehi vlaka in drvela v neznano. Skratka, pestro.

O popadku ali čem drugem ne duha ne sluha.

NIč, grem kuhat zajtrk in gojit foušarijo še naprej. Zoja in Saša, vidve pa uživajta in si čim bolj odpočijta!!

dansas -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 10:39:08)

Hej!

Zoja: ČESTITKE [sm=bravo.gif]! Lepo se crklajte [sm=9nebesa.gif].

Danes sem pa spala 4 ure!!! neprekinjeno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], do prvega obrata iz levega na desni bok. Ko se obrnem oz. bolj prekopicnem iz enega na drugi bok, se vedno zbudim, ker si morem prijet trebuh, da si ga s sabo nesem na drugo stran [sm=smiley36.gif]. Potem so me pa še ene čudne sanje mučle: sem sanjala vampirje! In sicer mamo vampirko kako doji in jo pri vsakem hranjenju mali vampirček v zizo ugrizne in namesto mleka kri pije [sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley29.gif]. Katere sanje!

Dvojčica6: sem pobrskala po slikah in to je tista slika, ki me na tvojega avatarja spominja:

[img]http://i1360.photobucket.com/albums/r647/slike-dansas/IMG_1326_zpsa648c29c.jpg[/img]

to je moja tastarejša, 1,5 meseca stara

Drugače so pa tvoji problemi s trebušnimi mišicami verjetno posledica tega, da imaš majhno starostno razliko, bi jaz rekla? Verjetno se mišice niso uspele še dobro učvrstiti, ko si ponovno zanosila? Moje laično mnenje. Le sprobaj tale nosečniški pas - jaz sicer nimam izkušenj z njim, ampak vem, da se ga marsikje da dobiti...
Tvoje kilce pa... ja, no, ne vem kake norme mate ve ostale babe, ampak meni se zdi +12 idealno za konec nosečnosti.

Ena je spraševala za obseg trebuha. Sem se šla premerit in imam 110cm, čez najširši del trebuha ( pri 36t + 5/7).

Sem pa včerej eno znanko srečala in me je vprašala: "Koliko še? Dva, tri mesece?" Mi je kar pasalo - zadnje čase samo poslušam, kako ogromna sem. [sm=smiley36.gif].

Lep dan mladosti [sm=smiley2.gif]

dansas -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 10:44:20)

Vmes, ko sem tole zgoraj pisala, je pa še Saša rodila [sm=smiley36.gif].

V glavnem ČESTITKE! [sm=9nebesa.gif] in super za krasen porod [sm=bravo.gif]!!!

papa

anush_86 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 13:42:20)

Ojla!

Čestitke frišnim mamicam [sm=bravo.gif]

Jaz imam tudi v planu roditi tako kot Saša : v dveh urah in brez šivanja. Ha, fino bi bilo če bi šlo res tako lepo.[sm=smiley36.gif]

Eno vprašanje za vse, ki že imate otroke - kam ste dale spati novorojenčke, v posteljico ali v kakšen košek? Jaz imam namen, da bo spal v posteljici, ki jo imam v spalnici. Pa se je našlo par pametnjakovičev, ki pravijo, da more spati v košari, ker se tam počuti bolj varnega.
Že tako ne maram soljenja pameti in "dobronamernih nasvetov", sedaj ko me pa hormoni dajejo, mi gre pa vse to še bolj na živce.[sm=hudicek1.gif]

kitkat17 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 14:55:51)

Oi so[sm=nosecka.gif] :)

Cestitke vsem novim mamicam.. :) js tud komi cakam da se.zacne.. :)

Vreme je danes obupno pa sem se koncno spraula mal za [sm=duda.gif] pripravljat.. za vsak slucaj da me kej ne prehiti.. :)
Ceprav je se 14 dni,ampak vseeno.. :) malo me je zacelo skrbet za CR,ki ga naj bi imela.. upam na najboljse.. :)

Zadnjic ste nekaj govorile o obsegu trebuha.. js sem na 95cm trenutno,pa tud se ne bo nekaj spremenilo do konca,po mojem.. :)

Ste pa zelo nezgovorne zadnja dva dni,se ocitno dogaja.. :)

Srecno vsem.. :)

niinii -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 15:44:52)

Najprej čestitke zoji in saši [sm=bravo.gif]

Anush moja dojenčica že od začetka spi v posteljici in nimam občutka, da bi jo karkoli motilo oz. da se ne počuti varne.

dvojčica6 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 16:14:55)

Waaaw, Saša33 čestitkeeeee [sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif] se kar pridružujem ursonok v gojenju foušije, ma kaj bi dala za tak porod!!! Lepo se cartkajte pa javi kaj, kako je tavelika sestrica sprejela novega člana družine!

dansas, iiii, zlato detece [sm=love.gif] pa res spominja na mojo Ajdico [sm=smiley36.gif] em, ja, se kar strinjam s tabo, telo ni melo časa za prist k sebi... sem se odločila, da ga nabavim rabljenjega, če bo pomagalo, super, drgač pa bom tut že pretrpela ta zadnji mesec... bolj me skrbi, da ne pol trebuh vedno malo noseč [sm=smiley13.gif]

Ja mam danes peki dan, pečica nonstop laufa, od pice, piškotov, peciva...mmmmmmmm[sm=jezicek.gif] Čeprav ne vem kou lušte delam, tle samo od sadja živite [sm=smiley36.gif] Aja, dansas, +12 bi blo super, če ne bi bilo še od prejšnje nosečnosti podlage 5 kil...ah, bomo že spravili dol zdej, ko bo trenutni rezident prišel ven[sm=smiley36.gif]lep dan!

majčica1508 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 17:43:11)

Saša33 in Zoja......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Čestitke in veliko lepih trenutkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Dansas...iiiiiiiiii če bom tole slikico preveč gledala lahko še kakšno sladkorno dobim....lepotica
Od dvojčke avatar mi je pa itak všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ma se mi zdi,da že cel dan neki perem,sušim,zlagam....Pa še ven nam je uspelo iti za 30 minut,pol se je pa ulilo,pa avto sem posesala...se sploh ne spoznam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Zdaj bom šla pa še en biskvit spečt,k se danes res,res nisem tok basala(ne mi verjet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).....
Babnice bosta že ob 19h spale....Priznam to je luksuz in balzam za moja ušesa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

dansas -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 19:43:10)

Sem končno prišla do računalnika [sm=bravo.gif]! Mož mora pred fuzbal tekmami na rtv portalu vse članke pokomentirat, ker pa je danes finale lige prvakov, je bil pa računalnik še ekstra zaseden. No, je vseeno uspel punci stuširat in jim glavo oprat, medtem ko sem jaz (tudi) pekla. Zgleda, da je ravno pravo vreme za peko, ko smo se vse tega lotile. Pride katera na mafine?

[img]http://i1360.photobucket.com/albums/r647/slike-dansas/DSC_0648_zps94f59d0a.jpg[/img]

[img]http://i1360.photobucket.com/albums/r647/slike-dansas/DSC_0649_zps1f2cb60a.jpg[/img]

so pomarančno-čokoladni s koščki temne čokolade

Tiste babe, ki rojevate... srečno[sm=bravo.gif], druge pa le kaj pišite, mam zdaj zvečer (ko je fuzbal) računalnik čez [sm=smiley36.gif]

papa

sover -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 19:46:46)

Saša, čestitke!!! Tako se dela [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anush_86: košek je stvar prostora oz. organizacije in ničesar drugega. Mi smo jo imeli nekaj časa, ker so bivalni prostori v pritličju, spalnica pa v nadstropju. Čez dan sem tako otročka dajala spat v košaro (čeprav je ni preveč maral), da sem ga imela blizu, ponoči pa v posteljico. Obvezno pa seveda ni nič (razen veliko ljubezni [sm=smiley2.gif])

Obseg trebuha - moj meri 112cm, sam to je itak relativno glede na postavo mamice.

Joj, kako ste aktivne! Zavidam vam vso to energijo. Jaz sem danes čisto zamorjena in že cel dan mislim samo na to, kako bom šla spat. Tamičken je zdaj že v mižulah, jaz bom pa po moje čez kako uro tud. Tamala ima zdaj redno uro telovadbe pred mojim spanjem. Včasih se tako upre z glavo navzdol, da imam občutek, da bo predrla mehur [sm=smiley29.gif] No, do sedaj ga še ni. Zdaj se mi je še prebava nekaj zmrdala in me skoz napenja. Sitno ko [sm=hudicek1.gif]!

Mah, bolš da neham morit ...

sonce987 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 20:15:44)

Najprej obvezno čestitke zoji, saši in malečki....ne vem a bi vam bla fovš ali ne [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kako kaj prenašate luno? Naj bi bila kar močna danes....jaz sicer ne čutim nobenega vpliva, je pa kolegica, ki ima rok čez 6 tednov danes odšla v porodnišnico, ker ji je odtekla voda....pri pregledu so ugotovili, da je tudi odprta 1cm in glede na to, da se mi še ni javila, sklepam da bo danes rodila.

anush moj je spal v zibelki, ko pa jo je prerasel, pa v posteljici zraven moje postelje- do 8 meseca, ko smo ga preselili v njegovo sobo. V zibki je bil v začetku zgolj zaradi tega, ker sem jo imela še od sester, sicer bi že od začetka spal v otroški posteljici 140x60-nekaj takega se mi zdi, da so po merah.

telovadba-kdaj po porodu boste začele s telovadbo, da pridobite nazaj staro kilažo?Boste čakale 6 tednov do prvega ginekološkega pregleda ali boste prej začele-seveda ob pogoju, da rodite naravno brez cr?

sover -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 20:43:03)

Evo spet, kot vsak večer ali noč: dve do tri runde popadkom podobnih bolečin iz križa s trdim trebuhom, potem pa vse mirno in tiho. Bebica miga, tako da me vsaj zanjo ne skrbi. Uf, mi para živce to čakanje ...

ursonok, kaj pa ti čakaš?[sm=smiley15.gif] Ali si morda že v akciji?

sonce987 -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 20:48:17)

ursonok damo do 22h čas, da se javi [sm=smiley36.gif]

ursonok -> RE: Junijke 2013 (25.5.2013 21:43:20)

Ma kakšna akcija neki [sm=smiley13.gif]

Jaz sem očitno tudi na luno imuna ... Sicer mi cel dan trebuh otrdeva, imela celo popadke, ampak ne preveč boleče, vse znosno - nič podobno tistim pri drugem porodu.

Se mi je pa trebuh spustil, tamalo čutim čisto spodaj, na trenutke komaj hodim. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Upam, da to zdaj pomeni, da ne bo več dolgo.

Jaz vam povem, da sem [sm=smiley19.gif]. Počutim se cel dan ful slabo (verjetno edini vpliv lune), glava me boli, vsega sem sita, ne morem se lotiti ničesar konstrultivnega. Rodit bi šla, to je vse. Jem granulke in čakam ...
A če me do zdaj luna ni zvila, pomeni, da je to to? [sm=zmeden.gif]

Sovražim iti čez rok!!! In to že tretjič! [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Posteljica-zibelka
pri nas vsi spijo v posteljici že od začetka, prenosni/turistični (ne vem, kako v Slo pravite temu). In se je super obneslo, zdaj imamo že dve, ker se Abelu njegova tok dopade, da se ga ne da preselit na pograd [sm=jezicek.gif].
V svojo sobo gredo pa hitro - ko kolikor toliko prespijo noč oziroma se ne zbujajo več na vsake 3 ure za jest. Midva z možem sva oba zelo zelo občutljiva kar se spanja tiče, trzava na vsak hrk smrk, tako da dokler spimo v skupni sobi, sva oba ko zombija.

Naša tavelika se danes ponoči ni naspala, čez dan ni hotela spat in je bila od vsega skupaj totalno hiperaktivna. Tečna za znoret, ko smo šli v mesto, je laufala po klancu navzdol - pa smo ji že tisočkrat rekli, da ne sme laufat po klancu, ker je kot medved (ki tega ne zna [sm=smiley36.gif]). In valda je padla in si potolkla kolena.
Abel je spančkal in bil posledično zelo znosen in dobre volje. POjedla sta oba vse, kar je bilo doma (banane, marelice, jabolka, kolač), potem pa še v Papriki skoraj vse, kar smo naročili. Ne vem, kam dajeta.

Dansas,
joj, požeruhi [sm=jezicek.gif] A zdajle sem tako polna, da bi samo kakšno jagodo [sm=smiley1.gif]

Obseg trebuha
si moram zmerit. Verjetno krepko čez 100.

NIč, babe, grem še druge forume malo prečekirat, ker za kaj drugega nisem.

Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>