ursika_ursi -> RE: Junijke 2013 (11.3.2013 11:18:28)
|
Jutro, punce. Sem spala do 10h danes, po dolgem času. Ja, vikend je bil naporen, laufanje sem in tja, pol še baby shower in rojstni dan, tako da sem v soboto bila na nogah celih 12ur- ne vprašajte kako sem se vlegla v posteljo, ko sma prišla domov. Komaj, komaj, tako me je bolelo. Potem še spat nisem mogla, ker je bil mali ravno tisto noč ful aktiven- začel je okoli 3h in ni nehal do 7h, spat sem pa šla ob 6h in se zbudila že ob 9h. Kolikor lahko temu rečem spanje[sm=zmeden.gif] Sem se popoldne stegnila za 3 urce, ampak sem potem zvečer spet brez problema zaspala. Včeraj smo imeli skoraj cel dan žurko- sonce, dež, sonce, dež- pravi light show[sm=smiley29.gif] Butasto vreme in sploh se mi ni dalo it na sprehod. Bom šla danes, ko vidim, da ni dežja. Mi smo čisto počasi začeli z nakupovanjem cunjic- če vidim kaj lušnega in poceni, kar vzamem. Sem v soboto bila v Oviesse in imajo bodije znižane tudi na 3e, ampak številk ni bilo, tako da sem vzela samo enega 68, ker se mi zdijo dokaj majhne številke. Pa v h&m sma šla z mojim malo pogledat in sva kupila 5 delni kompletek za 20e- tega bo verjetno imel mali oblečenega za iz P[sm=smiley1.gif] Jemljem pa večinoma ali 56 ali 62- se mi zdi da ni neke gromozanske razlike pa še vedno se da zavihat rokave. Kupim še samo dvoje hlačk, majčk in kakšno jopo pa je to to. Z prvi teden oz. 2 bo čisto dovolj. Še vedno se da naknadno nakupit pa nekaj cunjic itak dobiš od obiskov. Stekleničke- ste se že kaj poglabljale v to katero znamko boste izbrale? Jaz bom verjetno vzela za začetek dudico Mam, stekleničke pa ne, ker polagam vse adute v moje joške[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Če pa malemu ne bojo všeč pa bog pomagaj, trovine niso tako daleč da ati ne bi mogel it v šoping[sm=smiley1.gif] Natka28- čestitke ob rojstvu sinčka, ki je zeloooo pohitel[sm=smiley1.gif] Se mu je verjetno mudilo, da čimprej vidi svojo mamico[sm=smiley1.gif] Želim vam vse dobro in da Tai zraste v pravega korenjaka. Bolezni- okrog mene vsi nekaj kašljajo, smrkajo, še mojega je pred dnevi skuhalo in sem se malo bala, da bo še mene položilo v postlo pa morem potrkat. Sem pa dobila super ogaben izcedek, ki nakazuje vnetje, čeprav srbi me nič, izcedek pa je tudi brez vonja. Se zdravim z Actigelom in morem še enkrat potrkat, da ta zadeva mi pa res vedno pomaga. Imam doma še kremico od Canestena s 3 aplikatorji, ampak tisto čuvam, če bo kdaj slabše (upam, da ne). Mi pa gre na živce, ko folk pravi, da v nosečnosti pa aplikatorji niso priporočeni[sm=smiley15.gif] Ker je lahko ne vem kaj narobe. Ja, saj aplikator ni edina stvar, ki jo kdaj dobim tja not pa sem še vedno živa, malček pa tudi[sm=zardeva.gif] Ne vem no... A v N pa vsi nehajo seksat al kako??[sm=jezicek.gif] To sem še farmacevtki rekla v lekarni, ko ni vedela, če mi da kremo al ne, ker sem noseča, čeprav je bila na recept in sem ji na tak način razložila[sm=jezicek.gif] Boga ženska, jo je kar vročina oblila, hehe[sm=smiley36.gif] Še 3 mesece[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Že komaj čakam, da spoznam najinega čmrlja[sm=smiley27.gif] Ena je spraševala kdaj smo zvedeli za spol- meni je pravilno uganila že na nuhalni, torej v 12. tednu, zdaj na 3D pa je samo potrdil, da se ga. Megličeva ni zmotila[sm=smiley1.gif] Imena- midva že imava izbrano ime, no, sem ga lahko izbrala jaz, ker moj pravi, da on je izbral, da bo fant[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne bo ravno moderno, pa starinsko tudi ne, je pa res obema všeč[sm=smiley1.gif] So pa zato vsi okoli naju živčni, predvsem njegova familija, ker jim do rojstva ne bova povedala[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Sem jim rekla, da bojo zvedeli čisto ob pravem času[sm=smiley1.gif] Nekaj pa lahko ostane čisto intimno do rojstva, a ne?[sm=smiley1.gif] Konc koncev sva ga midva nardila in ne oni[sm=jezicek.gif] Moja mami samo pravi, da se ji zdi predolgo, ker sem povedala, da ima ime 7 črk in je prva črka v prvem delu abecede, hehe[sm=smiley36.gif] Mi je pa pomemben tudi pomen imena, kot je nekje zgoraj že Lethe omenila. Moje ime ni ravno zgled, ker v latinščini ursus pomeni mala medvedka[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] No, zdaj mi čisto paše, ker se lepo širim[sm=smiley36.gif] Včeraj je še mami opazila, da mi je trebušček lepo zrastel- ja, saj je že čas, ne?[sm=smiley1.gif] Smo pa v soboto na baby shower bile 3 nosečke- ena 4 mesece, jaz 6 mesecev in tretja 8 mesecev[sm=smiley1.gif] Moj trebušček se je lahko lepo primerjal s tistim 4 mesečnim in je folk kar malo smešno gledal, ko sem povedala da imam do konca še samo 3 mesece[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Vglavnem, tem za pogovar nam ni zmanjkalo, hehehe[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|