Oh ta služba (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

lery -> Oh ta služba (30.9.2012 9:10:24)

Lep pozdrav.Imam en velik problem.Sem iskalka zaposlitve:Pri agenciji ADECCO so mi našli službo za en mesec.Opravila sem že zdravniški pregled,podpisala sem pogodbo.Sedaj pa se mi je ponudila še ena priložnost za službo,brez agencije, redna zaposlitev,pa še v domačem kraju.Obe naj bi nastopila jutri 1.10.Zanima me če kdo ve ali lahko prekinem pogodbo z agencijo,saj še nisem šla delat?Kaj naj naredim

Spark -> RE: Oh ta služba (30.9.2012 11:08:40)

Izberi tisto službo, ki ti je ljubša. Je pa zoprno, da nisi v Adecco javila že prejšnji teden, da te ne bo.

misa4 -> RE: Oh ta služba (30.9.2012 14:21:50)

Lahko, da te bodo terjali za placilo zdravniskega

Sonček in poletje -> RE: Oh ta služba (30.9.2012 19:56:43)

Naredi tisto, kar je zate najbolje. Jaz bi raje sprejela redno službo, kot službo preko agencije, ampak to je samo moje mnenje.

*bubi* -> RE: Oh ta služba (30.9.2012 22:23:57)

Na tehtnico daješ službo za en mesec in redno zaposlitev [sm=zmeden.gif]

sazi -> RE: Oh ta služba (1.10.2012 9:03:21)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Na tehtnico daješ službo za en mesec in redno zaposlitev [sm=zmeden.gif]

Pa saj ne daje na tehtnico. Sprašuje, če lahko prekine pogodbo, ki jo je že podpisala. Se pač boji posledic - a ti se ne bi vprašala o pravnih posledicah, če se nekje ne prikažeš, za kar imaš sklenjeno pogodbo?

tamiflu -> RE: Oh ta služba (1.10.2012 14:24:56)

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Lahko, da te bodo terjali za placilo zdravniskega

jaz sem bla pred leti na istem, opravila sem že varstvo pri delu na njihove stroške, pa me niso nič terjali

misa4 -> RE: Oh ta služba (1.10.2012 20:09:31)

Pogodba ne velja ce na ta dan delavca ni, ko nastopi zacetek dela. Vem pa da so mene terjali, ker nisem bila pol leta, ampak samo 3 mes.

Stran: [1]