športno prežvljanje prostega časa (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Migajmo skupaj



Sporočilo


josephine27 -> športno prežvljanje prostega časa (13.10.2012 10:33:42)

Zbiram ideje za družinsko preživljanje prostega časa ob vikendih. Mislim predvsem glede športnih aktivnosti, da ne bi se malo razmigali in ne samo posedali. Razen hoje in kolesarjenja kaj še počnete? Otroka sta stara 4,5 in 1 leto.




jakobinka -> RE: športno prežvljanje prostega časa (22.10.2012 13:17:28)

Nisem v pomoč, pa vseeno. Nam kolesarjenje in pohodi popolnoma zadoščajo, otrok (2leti) je pa ogromno tudi na poganjalcu.







ronja -> RE: športno prežvljanje prostega časa (22.10.2012 13:55:56)

Zdaj bo kmalu aktualno drsanje, sicer pa lahko že zdaj greste rolat, se vozit s skirojem, če imaš večje otroke lahko greste s kolesom skozi Mežiški rudnik, poleti s kajakom po Ljubljanici, ali Blejskem jezeru, pa seveda plavat (pozimi v bazen, poleti v morje ali reko), lahko se kdaj tudi kaj razgibavate na kakem osamljenem kraju, pa v hribe lahko greste... Lahko si tudi obesite koš in igrate košarko ali naštimate gol in se greste nogomet ali hokej na rolerjih (odvisno od starosti otrok, seveda).
Mi smo šli včeraj na sprehod na grad in na stop, prej pa sta malidve plezali po trdnjavi, recimo, ko smo šli na soline, smo tam delale jogo, ko smo šli na izlet v Strunjan, smo šli po tistih njihovih točkah, kjer je povsod eno telovadno orodje in smo gor telovadili,... Dostikrat se te stvari kar spontano vkomponirajo v izlet:)

Koliko so otroci stari?
Koliko imate vsi skup kondicije?
Kaj sploh radi počnete?




Stran: [1]