GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (10.12.2012 17:55:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny IZVIRNO SPOROČILO: Night Sem videla, da ste nekaj šimfale čez FS. Jaz imam še enega v omari, čaka na izostanek M, ker prej itak ne testiram več. Je pa v primerjavi s CB res ugoden, mi je kar težko dat toliko za test, če potem negativno pokaže ... Dobra si, da lahko čakaš na izostanek, jaz sem 1. polulala menda že 24. dan, če ne že kak dan prej [img]http://www.joinmust.org/forum/images/smilies/paperbag_125.gif[/img]. Mi ni škoda, ker sem itak dobila 32 testov za 2,5 funta. CB bo pa res prišel na vrsto šele 2-3 dni po tistem, ko bo tapoceni test pokazal jasni dve črtici. Btw, ima katera plačano VIP članstvo na FertilityFriend? Meni je promocijsko danes poteklo in sem tolk jezna, ker se mal preveč cenijo, pa VIP funkcije tut niso tolk neki uau mega hude, da bi dala tolk dnara za članstvo (polna cena je 120$/leto, trenutno mi sicer ponujajo special offer 46$/leto). HAHAHAHA. nič lažjega [sm=smiley36.gif] nov račun na gmailu in nov račun na FF, pa si spet za en cikel dobra [sm=smiley36.gif] samo tečno je vpisovat vse podatke za nazaj [sm=smiley29.gif] pač da ti jih lahko primerja. drugače pa pali [sm=smiley36.gif] princess13 joooj kolk sem te vesela!! [sm=smiley36.gif] pridem javit, ne skrbi [sm=smiley1.gif] rečmo da nisi že ti razbobnala [sm=jezicek.gif] (hecam se) [sm=jezicek.gif] no, poročam, da je za mano dan brez izcedkov! Naročena sem tudi na prvi pregled naslednji četrtek, pa dozo D mi je povečala na 3/dan. navijam!! sploh za božične ovulacije! [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] da boste netakobrezmadežno spočele [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|