ta*mala -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (15.12.2012 16:59:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Night Test danes negativen. Potočila solzico, ampak nisem tako zelo razočarana, ker sem vesela, da nisem imela ta cikel nobenih izcedkov (prvič v pol leta). Je pa zoprno tole testiranje. Danes je 12 dni od ovulacije, tako da bi skoraj moral že bit pozitiven, če misli bit. Delala sem test iz Müllerja, ima katera izkušnje s tem? Punce, ki ste jemale progesteron, a ste imele kaj močnejšo M potem? Ker progesteron odebeli sluznico, tako da mora to potem tudi ven, a ne? No, še to me čaka [sm=smiley13.gif] Night, ni nujno... men je en dan po izostanku M test še vedno kazal negativno... tri dni po nepričakovani je bla bolj namišljena črtica kot ne... pa čez dva dni mal bl očitna, pol sm pa CB kupla, je bil pa konkreten plus... najprej sm delala une lističe FS, tko da ta pocen testom v prihodnje ne bom verjela... pa baje da lahko preteče tudi 19 dni od SO do tega da test pokaže plus... nen je G reku, da je do vgnezditve prišlo očitno en teden kasneje... tko da jaz na tvojem mestu še nebi obupala...
|
|
|
|