liliana -> RE: Maribor - v živo, 26.11. (3.12.2012 23:36:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Podpis....mislim, da je bolj malo takih, ki gredo na trenutne proteste z mislijo, da bodo tam vse porazbili in premlatili....je pa vmes seveda tudi nekaj izgrednikov, ki so povsod...ki iščejo takšne dogodke zato, da se izživljajo...da pokažejo tisto plat značaja, ki jo pač v drugačnih dogodkih težje.... Tudi jaz sem mnenja, da je čas , da se nekako javno pokaže, da je stvar pripeljana predaleč...po mirnih in neštetih pisnih pritožbah... klicih na pomoč....čakanju...upanju....je nekaterim pač jasno, da ta način ne pelje do tja kamor bi bilo dobro... Nekaterim pač še ne....težko je spregledati sedeč v fotelju, sploh, če imaš obrnjenega proti steni....težko je iz svoje kože, če imaš navado govoriti v stilu stare izkušene mamke..."Ja saj sem vam rekel/a...sedaj pa imate...bolje, da bi bili tiho...." Hja, takšni so po mojem mnenju v istem košu kot tisti nasilneži na protestih....oboji za nobeno rabo.... v končni fazi fizično nasilje, kronična neaktivnost in pranje možganov še nikoli niso dali koristnih rezultatov... pelin....izgleda, da se te je Janševa retorika enoumja prijela......kdor ni z nami, je proti nam in razredni sovražnik, ki ga je treba diskreditirati.......
|
|
|
|