| 
	   
	    | 
		    
			  | Tippi ->  Avokado  (2.1.2013 21:09:38) |  
			  | Odkar sem poskusila pred leti avokado, je redno na našem jedilniku. Včasih "kartako" v solati, še večkrat pa kot namaz. Zdaj sem dobila večje število avokadotov (kakšna fletna beseda [sm=smiley36.gif]) in jih bomo jedli, dokler jih ne pojemo. zjutraj, zvečer, čez dan [sm=smiley36.gif] Uglavnem. Edina slaba lastnost avokada je, da oksidira. Vedno uporabljam limono, ampak to ne dela [sm=zmeden.gif] Ne vem kaj delam narobe?? Včasih jo dam več, drugič manj, ampak, ni važno koliko dam limone, vedno oksidira. Razmišljala sem, da bi morala, ko bom recimo dala avokado v posodico za čez noč, da bo zjutraj za zajtrk (namreč zjutraj se mi ga ne bo dalo pripravljat), bi potem čez pokapala velikooooooooo limone, tako da prekrije vrhnjo plast? A mislite da bi to šlo?
 
 Prosim za čim več idej, kaj naredite, da vam avokado ne oksidira? hvalaaaa [sm=bravo.gif]
 |   
	          | 
 |  |  |