nyna84 -> RE: bronhiolitis - kje razsaja (7.1.2013 14:17:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 To, da zadevo prenapihujejo oz. da je bila izpostavljena zaradi smrti deklice, mi je jasno (novinarji pač). Ampak glede na to, da je moja mlajša alergik in astmatik, mi pa ni ravno vseeno. Smo v zadnjem letu namreč dali čez že 5 bronhitisov (enega tudi v bolnišnici). In zakaj te ravno sedaj taka panika grabi? zato,ker so se novinarji obesili na smrt otroka, nič drugega. ker kot smo že rekli virus ni nič novega.Kje si bila lani,zakaj lani ni bila takšna panika pri tebi? Kdo govori o paniki? V življenju še nisem paničarila. Jaz govorim o informiranju. Ker nočem spet pristati v bolnišnici [sm=zmeden.gif] Tisti, ki imate sicer zdrave otroke, verjamem, da vam je vseeno, če razsaja še en virus več, nekaterim pa ni. Zato sem predlagala, da če še koga zanima, da bi lahko spremljali potek virusa. Tudi čisto zdrav otrok lahko umre,tako da je ta stavek čisto out Seveda, ampak nekatere skupine so pač bolj rizične. V vrtcu sem jih prosila, naj opozorijo, če se pojavi, da jo pravočasno umaknem iz vrtca. Ko se pojavi jo pravočasno ne boš mogla umaknit ;) Pri takem mišljenju pridemo do tega, da se bolne otroke lahko vozi v vrtec, ker so bili tako ali tako kužni že pred izbruhom bolezni. Torej ko imajo virus niso nič bolj nevarni. [sm=hudicek1.gif] Ena prednost je edino ta, da ji 2x dnevno merimo pef. kakorkoli,svetujem ti,da takšne zgodbe ne bereš. Če te pa tako skrbi za hčerko, jo pa vzameš iz vrtca !!
|
|
|
|