RE: Od katere starosti ca. naj bi se v vrtcu sami obleki za na sprehod? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo



Sporočilo


nusi -> RE: Od katere starosti ca. naj bi se v vrtcu sami obleki za na sprehod? (4.2.2013 19:58:14)

pelin - ne ne jemljem tega kot pametovanje, čisto rada preberem tvoje poste, no pa še od koga drugega tudi [sm=smiley1.gif]. Ampak dejstvo je, da sva se res zapela s tamalim, ker postajam nestrpna, pa saj se ni to zgodila čez noč, ampak ker ne morem imeti več toliko časa zanj, so spori pogostejši. Sploh te odhodi ven so katastrofa, ostalo niti ni sporno, mogoče si kdo misli kaj težim, če je samo to problem, ampak meni je in dejansko ovira vso družino pri odhodu. V vrtcu zna skoraj vse obleči sam, doma pa ponavadi ne, pa kot sem rekla, ni problem pomagati, samo če rečem, da gremo ven pričakujem, da se bo v enem normalnem času speketal do vrat. Mah zdej , ko samo sebe berem vidim, da bi se lahko drugače lotila zadeve, tko sem se pa zapletla v nek kreg z dvoletnikom, pa naj bi bila jaz starejša in pametnejša [sm=smiley29.gif]. Verjetno že nastopim premalo odločno oz. z mislijo, da bo itak naredil po svoje.
Me pa res zanima čisto konkretno kaj naredite ostali npr. želite ven, tamali pa bluzi naokrog, se mu ne da oblečt/pripravit, da bi šli ven?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.2.2013 20:35:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




kalbo -> RE: Od katere starosti ca. naj bi se v vrtcu sami obleki za na sprehod? (5.2.2013 13:26:46)

Točno tako. Treba je nekaj najt. Ni ga mulca, ki bi mu bilo čisto za vse vseeno. Pri moji tasrednji bejbi je pomagala samo grožnja, da bom jest izbral cunje, ker zelo dobro ve, da sem zadosti ubrisan, da bi jo bolela glava od skrbno izbranih cunj. Pri starejšem pomaga pridiga, pri tamalem ne pali nič, ampak to še ne pomeni, da lahko svira po svoje. V takih primerih trme je zagotovo po moje tko al pa drugač in me pihanje in metanje ob tla niti ne gane. Je pa tako globoko trmast, da trma v svojo škodo na polno, pač ne rečem takoj, ker tako sem zgubil živce, ampak maš minuto časa (pogruntal po naključju). Po teh besedah ponavadi po nekaj sekundah z muko premaga trmo. Res naredi v enem mesecu več neumnosti (tud polulal se je že iz trme, sicer ne meni ampak vzgojiteljici) kot sta jih starejša dva oba skupaj v nekaj letih, samo se s tem niti pod razno ne mislim sprijaznit in zdaj ko gre proti četrtem letu, se že kaže, da si nisem razbijal glave za brezveze.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]