Lukka -> RE: Nujno: iščemo drugega pediatra!!! (6.4.2013 22:41:48)
|
Uf... Nerodna reč res. Vsekakor si potem res izbrala napačnega. Škoda, ker se niste mogoče prej malo boljše pozanimali, čeprav itak ne moreš vedet, dokler ne vidiš. Glej, tukaj bi te rad opozoril na eno stvar no... Veš pri zdravnikih je običajno tko, da v enem spektru še vedno držijo skupaj veš... Ker je mož tudi te stroke (pa tu na kavču ob gledanju filma) sem ga zdaj malo vprašal o teh menjavah. Bodi pazljiva. Če menjaš zdravnika, nikoli ne povej vzroka ZAKAJ ga menjaš. Torej - un prejšnji je bil čisto zanič, je poden je nevem kaj vse. Namreč neformalno v njihovih krogih je "znano", da tisti, ki menjajo zdravnika veljajo za "zoprne" paciente. In to si marsikateri zdravnik že v začetku predstavlja in te jemlje v smislu - aha, tazoprna, ki ji noben dohtar ni všeč, vprašanje kdaj bo mene napopala... In posledično zeloooooooo neradi sprejemajo "nezadovoljne" paciente. SEVEDA, to ne velja za vse, da ne boš mislila (hihihi, pa tudi moj ni med takimi). Predlagam ti, da mirno "poiščeš" zdravnika malce dlje (v Sloveniji so res majhne razdalje) recimo do Celja, lepo prideš v pisarno zdravnika k sestri in vljudno rečeš, da ste z malčkom veliko v Celju, kjer imate pač začasno prebivališče ali pač... Nekaj se zmisli, ali pač da imate dedke babice pri katerih je malček veliko in da bi radi tudi tu v bližini dobili zdravnika. Sestro pa direktno vprašaj koga priporoča, če je mogoče to ta zdravnik, ki dela tu... Pač bodi diplomatska, prijazna in preprosta. Verjemi pa nekaj - KDO JE NAJBOLJŠI- boš izvedela od medicinskih sester, niti slučajno ne iz forumov, ker tukaj ima vsak drugačno izkušnjo. Medicinske sestre pa so vir informacij, vir občutkov in ženske, ki obvladajo sistem - marsikdaj bolje kot celo dohtarji hihihihihih. Pa še resno te bodo vzele - ker si kao njih za nasvet vprašala. Punca, držim pesti, da ti rata :) Pogumno, pa kar takoj v akcijo. Vse dobro, Luka
|
|
|
|