[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.5.2013 19:17:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




annai -> RE: napad grizenja (1.5.2013 22:49:42)

tk je bilo pri nas in se spomnem, da je moja mama bratu enostavno preusmerila pozornost, še preden mu je rekla, da ne sme, ga je že zamotla, in se mi zdi, da je blo tega obdobja kar hitro konec,...drugače pa smo pri nas reševali tako, da sem jo ugriznila nazaj toliko, da je vedela, da je neprijetno in ji nato pojasnili zadevo, da to boli, da tisti kateremu je to naredil joka in se je nehalo...bilo je potrebno samo dvakrat...se je navadila, da obstaja beseda ne tudi brez grizenja. od takrat brez problemov.




benika -> RE: napad grizenja (2.5.2013 0:13:27)

Ugrizni nazaj. Pa ne moreš mu pustit, da grize vse po vrsti.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.5.2013 10:14:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




josephine27 -> RE: napad grizenja (2.5.2013 11:21:58)

Jaz nekao že predvidim, ko se pripravlja in ga odločno primem in rečem ne z bolj močnim glasom. Star je 18 mesecev in točno ve, da ne sme, kar se vidi iz njegove rekacije. Ne si mislit da ne razume, če poveš. Sicer pa je to eno tako obdobje, ki običajno hitro mine. Samo dat mu moraš vedet, da tega ne sme počet.




mojcaziga -> RE: napad grizenja (2.5.2013 12:21:24)

Mi sicer problema z grizenjem nismo imeli, je pa kmalu po vstopu v vrtec dobil navado, da te je udaril po roki. Sicer to ni bilo pogosto, pa tudi ne, ko ni bilo kaj po njegovem, pač enkrat ja drugič ne. Sem ga vedno opozorila, da tega ne sme delat, ampak čez dan, dva, tri je zopet. No in enkrat ko me je med igro udaril po roki sem ga udarila nazaj, po roki seveda. Bil je tako šokiran in se je kar zastrmel v mene (do takrat ga nisem nikoli udarila ali kaj podobnega), malo si je pogledal rokico in sem mu povedala, da je tudi nam tako hudo ko nas on udari, pa tudi nas rokica boli potem. Od takrat ni nikoli več udaril nobenega.

lp




kajalin* -> RE: napad grizenja (3.5.2013 9:00:51)

Če ve kdaj ugristi, potem gotov ni premajhen.Je pa tako, da je človeški ugriz zelo,zelo nevaren , zato mu morate to preprečiti. Naša je imela obdobje, ko je udarla, ampak kar je meni naredila, sem jaz nazaj njej in je rabila lih en teden, da je skapirala, da to ni prav in je nehala ;)Gristi si je pa ne bi upala, ker to niso heci.




Stran: [1]