Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Očitno je tudi emšo naredila svoje 
.
in upam da boš kmalu spet zagledala
in da bo vse ok.
, sem celi dan samo razmišljala kaj bi jedla, vendar se je hvala bogu ta teden malo umirilo, ko mi začne po trebuhu nekaj krčkat včasih tudi do pol ure razmišljam kaj bi jedla
2-3 litre tekočine spit dnevno, no sedaj še gre ko je tak vroče, me pa mal skrbi kako bo potem ko se bodo začele prave slabosti, v prejšnji nosečnosti se mi je voda popolnoma ustavla in mi je šla bolj gor kot dol, sem pa zato dobla bakterijsko vnetje mehurja in posledično terapijo z antibijotiki, predhodno se mi je pojavil rjav izcedek, drugih težav nisem čutila.
Sem taka lena rit, da ne vem več, kolk časa me bo še dragi prenašal. Se mi kar smili, ko mu kar naprej jamram
Se tolažim, da še kakšen mesec, potem bi pa moralo it na boljše!
:)
in saj veš, črtica je črtica!
. Trenutno brez krvavitve, le z izcedkom, ampak bomo videli. plodek živi, velik 15,4 mm. Upam, da je borec in da se bova zlizala.
Dobro jutro vsem...
..