kampi ob Kolpi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje



Sporočilo


urška76 -> kampi ob Kolpi (2.7.2013 12:30:02)

Mi se letos odločamo za kampiranje ob Kolpi. Sicer smo se načeloma že odločili kje bomo, vseeno pa me zanimajo mnenja in vtisi tistih, ki ste ob tej reki že kampirali. Po vsej verjetnosti bomo v kampu v Podzemlju, zanima me pa še kamp v Dolu. Baje je kamp super, samo voda da je plitva.
V Podzemju je bil sine navdušen nad splavom s katerega je lahko skakal. ta mala pa nad ribami, ki jih je skušala ujeti v mrežo. [sm=smiley1.gif]




urška76 -> RE: kampi ob Kolpi (5.8.2013 11:50:25)

Ker ni bilo nobenega odgovora bom povedala, kako se nam je zdelo v kampu Podzemelj, za katerega smo se odločili.
Kamp je čist, dovolj urejen. Je v dveh delih , bolj sončen je namenjen bolj prikolicam in avtodomom, senčni del pa bolj šotorom. V šotorskem delu je wc sicer malo starejši, vendar čist in urejen. Edino ob večernem navalu na tuše je znalo zmanjkati tople vode, kar pa v tej vročini tudi ni bilo prehudo. Tudi miru je dovolj. Mene je sicer eno noč motil smeh ene mladenke, ki je imela res prodoren glas.
Pri plačilu moraš biti pozoren, da ti priznajo popuste (nad pet nočitev in podobno). Se vidi, da so tam v glavnem samo študentje (tudi v gostinskem lokalu).
Reka je bila zelo topla, in je na žalost ob našem odhodu že malo zaudarjala, tako da smo se odločili, da naslednje leto preizkusimo kak kamp višje ob reki, ko še ni tako topla. Sta pa otroka uživala v skakanju s splava, v iskanju polžkov in školjk in seveda lovljenju rib. Bilo pa je tudi kar nekaj družin, tako da sta tudi družbo dobila takoj.




Stran: [1]