|
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (28.3.2014 13:43:15)
|
Mi smo dejansko pri tamalih imeli obratno - mali je imel ful krče in je bilo kar težko z njim ko je bil dojenček; je pa zato zelo pameten otrok, s katerim se da bolj ali manj vedno vse zmenit, mala zelo priden dojenček, veliko spala, sva veliko vozičkali, zna pa zdaj bit težka, zelo trmasta in hoče izsilit svoje. Ampak tako kot si rekla Misi, glavno da so zdravi [sm=pikapoka.gif]. No, pa še malo k včerajšnjim temam: urejenost se meni zdi tudi zelo pomembna, se kar strinjam z vami. Jaz tudi brez make-upa ne grem iz stanovanja; manikura in pedikura-vedno obvezni, čeprav si ju večinoma delam sama-ponavadi zvečer, mi je fajn to; lasje dolgi; petke redko, ker sem kar visoka, pa mi nekako ni za njih. Masaže pa mi niso všeč, ne vem, me ne sprošča to; sem bolj za kakšne savne, bazene ali pa kar šport in naravo, to mi je največja sprostitev. Sicer pa Jabček, meni je ta tvoja fotka od tamalega lušte naredila po vodiii in morju in kopanju.... No, en plusek smo ta mesec že dočakali [sm=bravo.gif], kako pa kaže ostalim, ki ste pred m?
|
|
|
|