RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2014 21:00:48)

Pika mene tudi zanima kako si ozdravila PCO ? Jaz sem bila že skoraj OK, je bilo vedno okoli 30 -35 dni, tista leta, ko sem imela menstruacijo le trikrat na leto, pa sem pustila daleč za sabo. Prejšnji mesec pa kar na 45 dni. Naredila sem test, ki je pokazal tanek plus, ki ga naslednje dni ni bilo več, kljub ponavljanju testa. Na 45 dan pa se je ulila menstruacija. [sm=smiley13.gif]
Imam pa tako kot ti bogato zgodovino delanja testov, bi lahko že kakšen količinski popust dobila, ali pa kakšno delnico [sm=jezicek.gif] Sam kaj ko je tako težko počakat. [sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2014 22:01:14)

Pri nama so pa dopusti bolj žalostni....odkar delamo hišo, skor ne greva na morje. Drugo leto bo boljše, k bomo vseljeni [sm=smiley36.gif] oz bova [sm=smiley36.gif] morda bomo pa že 3....bomo vidl[sm=smiley36.gif] če ne 3 narazn pa 1+1v2 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 8:50:48)

Midva sva pri dopustih tudi bolj švoh, se ne moreva s termini najt. Nikakor da se uskladiva.letos je čist mogoče, da sploh ne bova imela istočasno fraj :/ Beda je to :/ K itak že ne moreš med letom nikam prav skupaj, pol pa še poletje za en k*.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 9:18:16)

Midva pa sva letošnji dopust že opravila, ker sva aprila šla na poročno potovanje (po skoraj letu dni od poroke[sm=jezicek.gif]), tako da poleti bomo lepo doma, itak pa upamo da bomo že tako kot je ...noname... rekla 2V1 [sm=smiley36.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 11:28:07)

Maumow, sm šele zdej vidla, da sm narobe napisala [sm=smiley36.gif] 2v1 sm mislna ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Midva upava, da nama bo uspelo še letos it na poročno potovanje (če ne prej pa okol novega leta)[sm=jezicek.gif] bova že enkrat nekam šla s tem namenom....sej ko se bova selila na svoje bova tut pol lažje si privoščila izlete in dopuste...edin ne vem kako bo zdej k sva na šihtu (on je zdj zaposlen, js pa ne)

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 11:36:38)

Men se pa danes ful nekaj vrti[sm=smiley13.gif], sem komaj tolk na nogah da sem nekaj dala kuhat[sm=zmeden.gif]. Zjutraj sem bila čist ok, sem še bezeg do konca naredila, pa vse v steklenice dala, potem pa se mi je ene dvakrat zavrtelo pa sem se vsedla pa sem mislila sej bo, zdej pa kr noče popustit , se moram prov držat da ne padem[sm=zmeden.gif]. Verjetno mi nekdo hoče povedat da sem potrebna počitka[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]tud prov bom šla pa po kosilu mal spat[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Naš dopust bo letos Cres, imamo prikolico tako da imamo že rezervirano parcelo, mesec dni uživanja- možgane na off in čivavo na stražo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 11:45:34)

Tedy, bo treba alkohol malo zmanjšat a ne [sm=jezicek.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 12:58:40)

Sam da sem se usedla pa malo umirila pa je blo takoj bolš[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ja alkohol bi ga mogoče mogla kej probat pa bi mogoče bolš[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]sej baje kozarček rdečega na dan ne škodi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]sam kaj ko meni to vse smrdi in mi je kislo al pa grenko[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 21:27:01)

Tara9, chocolatecake: Ja, laparo in histero pa še nekaj sem imela. Sedaj naj bi bilo vse bp, tako da že jem klomifenčke, da se čimprej kaj prime. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sedaj sem zeeeeloooo pozitivna. Je pa treba prestat veliko hudega ... jok, potrtost ... ah kaj bi naštevala. Gremo pogumno naprej. A ne punce!?
Tara, takrat je najlepše na morju, ko ni več sto tisoč ljudi in imaš mir, da se ukvarjaš z dragim. [sm=smiley36.gif]

chocolatecake: Jaz teste kar naročim na internetu. So poceni, pa hitro jih dobiš. Vzamem kar več O testov in N testov, saj jih kar hitro zmanjka. [sm=jezicek.gif] To sem pa jaz.

Tejča05: Držim pesti!

tedy: Očitno je to znak, da bi lahko kaj popila. [sm=smiley1.gif] Mmmm, jaz imam pa rada kakšno pina colado. [sm=zz_inlove.gif]

Katte -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2014 22:46:09)

Hej punce. Dobrodošle nove.
Veliko se dogaja tukaj. Vidim, da sem še vedno na seznamu, pa sem se morala malo oglasiti.
Jaz sem dobra dva tedna po splavu, jutri imam pregled pri G, isti termin, ko bi imela prvi pregled v nosečnosti. No ja, tako je življenje. Treba je iti naprej.
Na srečo se je očitno lepo sčistilo. Danes je bil O test pozitiven, zato že spet upam na [sm=rozacrtici.gif], čez dva tedna.
Lepo bodite, pa čim več pluskov v kratkem!

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 7:55:21)

_pika: prek katere spletne strani pa to kupuješ? A je res tok bolj ugodno kukr v trgovini? K men je blo uzadnč prov šok k sm mogla dat dobrih 6€ za CB [sm=zmeden.gif]

Katte[sm=smiley19.gif] držim pesti, da bo naslednja nosečnost potekala brez težav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in da bo tut ta nosečnost čimprej prišla[sm=jezicek.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 7:57:29)

Dobro jutro in dobrodošle vse nove [sm=bravo.gif].

[img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/b.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/d.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/c.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/k.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/e.gif[/img]

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 [sm=duda.gif]

_pika_, 29, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]

*perla, 0 [sm=duda.gif]

*tedy*, 43, 4 [sm=duda.gif]

ana_marija, 2 [sm=duda.gif]

Asyka, 24, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

chocolatecake, 23, NM, 0 [sm=duda.gif]

Cikacaka, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

jabuk, 0 [sm=duda.gif]

jona klara, 35, 1 [sm=duda.gif]

Katte, 35, 1 [sm=duda.gif]

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 [sm=duda.gif]

MauMow, 0 [sm=duda.gif]

NMJ410, 28, Podravska, 0 [sm=duda.gif]

Saretta88, 0 [sm=duda.gif]

snika,24, Gorenjska, 0 [sm=duda.gif]

SU, 2 [sm=duda.gif]

Tara9, 28, 0 [sm=duda.gif]

Tejča05, 2 [sm=duda.gif]

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 [sm=duda.gif]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

[sm=nosecka.gif]Banana_ana 27, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]ela23 24, Krško, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]_Radenska 26, Gorenjska, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lila25 26, Novo mesto, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lili25 25, Goriška, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]*misi*, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Savanah 26, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tinncyka 23, Celje, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Wishes 23, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]

SKUPAJ NAS JE : 21

[sm=nosecka.gif] NOSEČK: 10

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:00:08)

Katte [sm=smiley19.gif] držimo pesti da bo sedaj šlo do konca.

Žabinčica moja starost je 26 let [sm=smiley1.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:15:01)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif] [sm=kava.gif].

Evo, jaz sem opravila še eno obveznost na faksu; srečna ful [sm=smiley1.gif], tako da mi je zdaj za letos ostal še samo en izpit. In ker so naslednje leto še samo trije (in magistrska), sem v bistvu tudi že čez polovico [sm=smiley1.gif], vesela zelo.

Lila [sm=smiley31.gif] zelo lepo, da si se oglasila, sem bila zelo vesela brat te. Spol že veste? Pa lepo nosečnost še naprej.

Katte [sm=smiley31.gif] še tukaj. Navijam tudi jaz, da čimprej zagledata nov + in tokrat bp do konca.

Drugače vidim da ste pridno čvekale, to mi je fajn, ko imam toliko za brat da niti ne vem več kaj sem brala [sm=jezicek.gif].

Ste pa tudi pri moji priljubljeni temi - dopusti. MauMow, ti si pisala da si že bila na poročnem potovanju, joj to je tako lepo brati. Kje pa? Pa vidva noname kam načrtujeta? Tara meni je konec sezone tudi zelo dober termin za na morje (čeprav se res celo poletje načakaš). Voda še topla, temperature itak, pa veliko manj ljudi.

No, mi zaenkrat imamo v planu oz. gremo že konec naslednjega tedna v bivšo Jug. prestolnico, potem se vrnemo in gremo konec junija še v Portorož, spet za 5 dni (bodo eni sorodniki tam-sicer v Kopru in se bomo z njimi srečali). Zaenkrat je tako naneslo, se pa zelo veselim; mož ima sicer avgusta kolektivni, takrat ne vem kaj bomo oz. ali sploh kam bomo. Glede na to da že imamo tako to v načrtu, bi jaz mogoče raje kot Tara še konec sezone mahnila kam, če bo izvedljivo seveda. Sin se tudi že veseli, v bistvu kar vsi komaj čakamo malo dopusta [sm=smiley1.gif].

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:18:19)

Žabinčiča odločila sva se da si vsaj enkrat privoščiva dopust v eksotih. Odšla vsa na Mauritius, nazaj grede pa sva se zaradi prestopanja še za dva dni ustavila v Dubaju. Bilo je nepozabno. [sm=smiley1.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:25:54)

Jutro punce,

pika ful sem vesela, da je zdaj pri tebi vse ok. In edino pravilno, da si polna optimizma, sem prepričana, da bo vse obrodilo sadove. Držim pesti, da bo klomifenček kmalu naredil svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Žabinčica čestitke za uspešno opravljene obveznosti na faxu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Druga polovica, oziroma ti si že čez, gre veliko hitreje, vsaj meni je šla, bravo punca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Katte dobrodošla nazaj med nas, sem vesela, da sta se z dragim pobrala in sta pripravljena za naprej. A tebi so rekli, da lahko takoj naprej poskušata? Pri meni se je tudi vse samo ščistilo, pa je rekla sestra naj vsaj kakšen mesec počakava, čeprav na koncu nisva, ker me je O malo presenetila, sem mislila, da je ne bo brez hormonov.

Ma sej se veselim dopusta septembra, samo sem tak oboževalec morja, da se mi zdi tako daleč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Bova morala vmes kakšen vikend skočit, ker se mi že zdaj meša. Drugače pa vrjamem, da je v Dalmaciji takrat še vroče in da je morje toplo. Posebaj fajn bo, ker bo manj ljudi, Makarska je kar zabasana.

Meni se ta teden spet tako vleče, komaj zdržim do 4 v službi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No, sej še malo pa vikend. Jutri šibam na eno dekliščino in se prav veselim. Nazadnje sem bila na svoji, in mi paše, da tokrat ne bom jaz na tapeti in v središču pozornosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lepo se imejte

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:33:14)

dobro jutro punce :)

Katte....[sm=smiley31.gif]

Dajte mi nekaj povedat, recimo, da ene menstruacije ni, a je mogoče, da pride do O brez predhodne M? Vem, da zveni čudno, ampak jaz M nisem mela in je še nimam, mam pa ful znake za O, tudi tisti veleslavni izcedek.

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:37:47)

Cikacaka, po mojem da je možno. Do m. namreč lahko ne pride (če ni bilo o.), torej se ti je recimo prejšnji cikel že "zaključil", zdaj pa si že v novi rundi in imaš o. Potem takem, bi čez nekje dva tedna moral bit + oz. m.

Pri meni izcedek vedno nakazuje o., je pa res da imam vedno redno m.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 8:41:41)

Cikacaka jaz mislim da je vse mogoče.

Jaz mam običajno vsak mesec okol 16-17 dan O ampak ta mesec, ne vem ampak jajčniki so me bolel že 10 dan in potem šele 22-23 dan. (ker točno vem kdaj jo imam ker so bolečine take kot pri M) Sem se zafrkavala da cikel ve da je dragi vmes na službeni poti [sm=jezicek.gif] Tako da zdaj ''ne'' čakamo [sm=hudicek1.gif] pa upamo da smo kaj pridelali.

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 9:11:17)

Jaz O mam redne, tud ko sem klomifen jemala je bilo vedno dogajanja v jajčnikih na polno. Mah kdo bi vedel, je pa prav zoprno to vlečenje pmsa in vsega sranja..če bi vsaj počutje blo ok :(

Tejča05 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 10:44:07)

Živjooo,

evo danes pa še pri nas začete jemanja Clomida potem pa samo še akcija in jaz res upam da bo še ta oz. naslednji mesec viden +. Sem zelo pozitivna in kar čutim :P.
Malo heca... Drugače pa sem doma na bolniški, v službi se dogajajo grozne stvari res... Kar težko govorim in mi pogodba poteče konec junija, tako da takrat se zame muke zaključijo.
Potem pa naprej, če bo pač nosečnost še to zvozimo, če je pa ne bo pa v novo službo, dela je dovolj, tako da me ne skrbi da kaj ne bi dobila.

Mogoče bi prosila še za kakšno informacijo o Clomidu in kako to sploh deluje. Pa kar se tiče [sm=sloncek.gif], verjetno se nič ne spremeni. Ali ovulacija isto nastopi ali kaj drugače, kaj preje, traja dlje?
Jaz imam cikje ali na 32 dni ali na 27, ko nastopi ovulacija tudi čutim, samo nažalost prijelo se ni nič.
Prve dva otroka sta se pač zgodila, nismo niti planirali, zdaj ko pa bi pa ne rata. Ampak računam zdaj na čudežne tabletke ;).

Upam da se vse tiste, ki tukaj čakao na + hitro pridružimo ostalim nosečkam. ;)

lps

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 11:45:43)

katte [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] kar pogumno naprej

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 14:46:10)

Katte: [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za o! [sm=smiley1.gif]

noname: Kupujem lističe. Zadnjič sem dala za 8 O testov in 8 N testov 10 evrov. Naročam na spletni strani plodnost.si . Vedno imajo kakšne akcije, pa popust pri poštnini. Jaz bom CB kupila, ko bo listek enkrat pozitiven, zgolj za dodatno potrditev, ker so tile CB-ji ful predragi.

Maumow: Oooo, jaz bi tudi šla [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Potem sta uživala na 100 %.

Tara9: Hvala. Jaz upam, da zdaj pa bo, saj že tako dolgo čakava na [sm=duda.gif].

Cikacaka: Po moje to ni mogoče. Pojdi raje na pregled, da ti sprožijo M.

Tejča05: Moraš bit pozitivna, le tako boš kmalu [sm=nosecka.gif]. Če jemlješ Clomid, je dobro, da greš 12. dan na UZ. Ovulacija po Clomidu (če ga ješ od 5. do 9. dneva cikla) naj bi bila med 12. in 16. dnem, ni pa nujno.

jabuk -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 15:05:59)

Ojla, lepa razpredelnica. Jaz sem stara 25 :)..Držimo pesti za boljši rezultat. :)

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2014 16:17:05)

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_
Cikacaka: Po moje to ni mogoče. Pojdi raje na pregled, da ti sprožijo M.

Moja kolegica je imela približno vsak drugi mesec o. in posledično tudi vsak drugi mesec m. Torej je do o. prišlo brez predhodne m. vsake toliko. Gin. potrjeno, menda nič tako nenavadnega; je pa res da je pri vsaki posameznici drugače in je vedno fino individualno preverit za kaj gre.

Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>