RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 7:28:13)

tut moj vikend je bil bolj na počas pa ubistvu mi je blo mal dolgčas [sm=smiley36.gif] dragi je delal v soboto 24 ur, tko da je bil pol zmatran pa je večina nedelje prespal[sm=smiley36.gif] pol sm šla pa nečakinjo crkljat[sm=smiley36.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 11:55:06)

Punce jaz sem očitno spet nosečka. Test je danes pozitiven. Sem rekla, da ga ne bom delala, ampak se mi tako grozno vrti, da mi je potem vse sumljivo ratalo. Upam, da bo tokrat vse ok, imam neke mešane občutke, upam, da se mi bo ratalo sprostit, trenutno še niti ne dojemam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 12:55:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Punce jaz sem očitno spet nosečka. Test je danes pozitiven. Sem rekla, da ga ne bom delala, ampak se mi tako grozno vrti, da mi je potem vse sumljivo ratalo. Upam, da bo tokrat vse ok, imam neke mešane občutke, upam, da se mi bo ratalo sprostit, trenutno še niti ne dojemam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tole je pa najlepša novica, kar sem jo lahko danes tu gor pričakovala.
Pa še kaj se oglasi, da ne bo tema zamrla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], čeprav naslov ni primeren trenutno zate

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 13:29:36)

MD hvala ti [sm=smiley1.gif]. Sej vas bom pogrešala, ampak tokrat upam, da se ne vrnem nazaj, ampak raje pridete vi za mano [sm=smiley36.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 14:05:27)

Kakor pri nas vse kaže, bom jaz z to zgodbo zaključila. Oktobra bo že tri leta od splava, meni se vsak mesec da manj mojega prepričevat, da bi [sm=sloncek.gif] bolj pogosto, kakor njemu paše. Ima take izgovore, kot bi jih imelo 10 žensk skupaj in res nimam več energije za vse to. Čeprav on še kar trdi, da bi rad imel še enega otroka, ja se je treba tudi nekaj potrudit zanj, ali ne?

Jaz sem vsak mesec, ko pride [sm=hudicek1.gif], bolj razočarana. Še huje je, ker vem da pri meni očitno ne štima več vse 100% in je potem samo še manjša verjetnost, da uspe. Vse skupaj je pa samo uničujoča kombinacija, sploh za mojo samozavest in živce.

Nisem mislila niti tega napisat, a sem prišla do spoznanja, da zadrževanje v sebi je samo še slabše[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Sassika -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 14:06:41)

Oo vidim da ste v tej temi zelo aktivne :) vas spremljam ze nekaj casa, no zdaj sem se pa tudi sama vclanila :) s partnerjem sva stopila v akcijo tako da za nama je en krog z rezultatom tecke cez dobrih 14 dni bomo pa videli bo kaj ali gremo v naslj.krog ;)

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 15:19:10)

Tara9[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]iskrene čestitke...držim pesti, da se bo tokrat dobro končalo[sm=smiley36.gif]

mamica deklicam: jaz mislim ,da je prav, da to daš iz sebe. Vrjamem, da te muči, ampak vse se bo dobro izteklo[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] upam, da vaju kmal preseneti plusek [sm=smiley36.gif]

Sassika, dobrodošla, in veliko uspreha pri pričakovanju [sm=rozacrtici.gif]/[sm=modricrtici.gif][sm=smiley36.gif]

ela23 -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 16:10:34)

Punce, ne vem, če se me še spomnite, ker je minilo že res dolgo časa, kar sem se nazadnje javila. Skratka, nisem več 2 v 1. Že en mesec mi dneve lepša sinček. Nosečnost je potekala brez večjih težav, tudi porod ni bil problematičen. :) Sedaj pa držim pesti za vse, ki še čakate in srečno vsem, ki ste [sm=modricrtici.gif] že dočakale. :) Tara9, čestitke. :)

Sicer pa se vam kmalu spet pridružim, ker zaradi možnosti, da se mi endometrioza ponovi, ne želiva odlšati in tvegati ponovne operacije. Otrok bi pa rada imela celo kopico. :P No, upam, da bodo takrat same nove klepetulje, ve pa v veselem pričakovanju. :)

Srečno!

savanah -> RE: Bodoče nosečke (11.8.2014 18:41:01)

jujujuhuhu tara9[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vesela vesela vesela, sem najprej prebrala temo pričakujemo avgusta pa vidim tebe tam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].sem rekla da moram pokomentirat! tokrat bo vse vredu. Tudi jaz sem bila na tem, najprej ss, zdaj je pa vse kot mora bit (trkam). želim ti čim lepšo nosečnost[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].SREČNO DO KONCA!

Ela23(jaz se te spomnim[sm=smiley36.gif]) čestitke za sinčka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. lepo se cartajte. in držim pesti za nov plusek[sm=smiley36.gif]

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 7:15:27)

savanah hvalaaaaa za lepe želje. Upam, da bom šla po tvoji poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 8:11:16)

Ela23 iskrene čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uživajte v družbi drug drugega[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 8:53:25)

mamica deklicam: [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Glavo pokonci, vsem nam bo uspelo, boš videla. Enim pač ni namenjeno, da takoj dobimo tisto, kar si želimo.

sassika:
Dobrodošla!

tara9:
Še tukaj[sm=jezicek.gif]... Čestikeeeee![sm=bravo.gif]

Ela23: Čestitke!

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 11:36:26)

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

mamica deklicam: [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Glavo pokonci, vsem nam bo uspelo, boš videla. Enim pač ni namenjeno, da takoj dobimo tisto, kar si želimo.

pri meni je problem, ker imam že kar visok EMŠO. Če nama uspe to rundo, bom rodila ravno pred svojim 41 rojstnim dnem. Saj vem, kaj boste rekle, da to niso več visoka leta, sploh za tretjega otroka. A meni osebno se zdijo že kar huda. Vidim, da mi veliko energije pobereta obe hčeri, zato nočem preveč odlašat, ker vsak mesec pa le nisem mlajša[sm=smiley36.gif]

Poleg tega sem danes že bolje. Je pomagalo, da sem napisala in mojemu obrazložila, kako stojijo stvari.

Vidim, da se stare punce vračajo na sceno. Bravo, to bomo klepetale[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tejča05 -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 14:22:58)

Živjo punce,

evo nas iz dopusta. Ste se kar nekaj razpisale v teh 14 dneh.

Najprej čestitke TARA 9, vesela sem zate res [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Mi smo bili zelo aktivno na dopustu in upam da je to to. Danes sem delala test CB, v petek naj bi prišla [sm=hudicek1.gif].
Ne vem ali se mi blede ali sem res zagledala tak blagi plusek. Sem na Clomidu in res upma da nam je uspelo zdaj.
Ali ima katera izkušnje kateri test je najbolj realni in da poizkusim še 1x pa da vidim ali je to to ali pa imam privide.

Špika me v levem jajčniku vsake toliko časa in trebuh je zvečer napihnjen pa ne tako kot sem bila napihnjena od hrane ampak drugače, ne znam opisat.

Upam da mni ni na psiho že vse skupaj udarilo in da se mi samo dozdeva, je pa res da bo prav hitro znano.

Sporočim pa držte pesti ;)

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 15:01:53)

Dober dan punce moje.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Kakor pri nas vse kaže, bom jaz z to zgodbo zaključila. Oktobra bo že tri leta od splava, meni se vsak mesec da manj mojega prepričevat, da bi [sm=sloncek.gif] bolj pogosto, kakor njemu paše. Ima take izgovore, kot bi jih imelo 10 žensk skupaj in res nimam več energije za vse to. Čeprav on še kar trdi, da bi rad imel še enega otroka, ja se je treba tudi nekaj potrudit zanj, ali ne?

Jaz sem vsak mesec, ko pride [sm=hudicek1.gif], bolj razočarana. Še huje je, ker vem da pri meni očitno ne štima več vse 100% in je potem samo še manjša verjetnost, da uspe. Vse skupaj je pa samo uničujoča kombinacija, sploh za mojo samozavest in živce.

Nisem mislila niti tega napisat, a sem prišla do spoznanja, da zadrževanje v sebi je samo še slabše[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Saj ne vem kaj naj ti rečem. Mogoče pa tvojemu res več ni; dve hčerkici sta že tu, pa leta...verjetno je res tebi, glede na to da si bila pripravljena na umetno, bolj do še enega [sm=duda.gif] kot njemu. Je kar težko to, ja...sploh glede na to, da ti on daje tako mešane signale. Se bo počasi moral le zjasnit...
41 res za tretjega otroka ni previsoka starost, po drugi strani pa vem kako je, skrb za majhne otroke je vedno na prvem mestu in kasneje kot pride naslednji, bolj se cela zadeva zavleče in kasneje se lahko spet v večji meri posvetiš svojim stvarem... Upam da vama uspe, kmalu oz. da celo stvar dogovorita tako, da bosta z njo pomirjena oba [sm=smiley31.gif]. Jaz bom še vseeno držala pesti [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka2.gif].

Sicer pa nekako lahko razumem oba. Pri meni je pa ta želja po [sm=duda.gif]v zadnje čase nekako "mlačna" (sploh če primerjam kako je bilo pri prvih dveh) in se sprašujem če tako sploh lahko uspe [sm=zmeden.gif].

Tara [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], bravo punca, čestitke še od mene; pa lepo nosečnost bp želim.

Tejča, dobrodošla nazaj, upam, da ste na dopustu uživali in da je to tudi pri tebi to [sm=smiley1.gif]. CB je bil meni najbolj zanesljiv test [sm=smiley1.gif]. Sporoči.

Sassika dobrodošla pri čveku [sm=smiley36.gif].

Ela23 tudi jaz se te še spomnim. Čestitam za sinka [sm=rozica.gif] in želim čim več lepih skupnih trenutkov. Pa pridruži se nam kmalu spet ja; bo bolj pestro [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif].

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 15:11:19)

[img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/b.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/d.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/o.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/c.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/k.gif[/img][img]http://sig.graphicsfactory.com/Diamonds/e.gif[/img]

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 [sm=duda.gif]

*perla, 0 [sm=duda.gif]

*tedy*, 43, 4 [sm=duda.gif]

ana_marija, 2 [sm=duda.gif]

angelsi

Asyka, 24, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

chocolatecake, 23, NM, 0 [sm=duda.gif]

Cikacaka, Maribor, 0 [sm=duda.gif]

jabuk, 25, 0 [sm=duda.gif]

jona klara, 35, 1 [sm=duda.gif]

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 [sm=duda.gif]

Monty, 1 [sm=duda.gif]

NMJ410, 28, Podravska, 0 [sm=duda.gif]

_pika_, 29, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]

Saretta88, 0 [sm=duda.gif]

Sassika, 0 [sm=duda.gif]

snika, 24, Gorenjska, 0 [sm=duda.gif]

SU, 2 [sm=duda.gif]

Tejča05, 2 [sm=duda.gif]

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 [sm=duda.gif]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

[sm=nosecka.gif]Banana_ana 27, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]_Radenska 26, Gorenjska, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lila25 26, Novo mesto, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Lili25 25, Goriška, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]*misi*, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Savanah 26, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tinncyka 23, Celje, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Wishes 23, Ljubljana, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Katte, 35, 1 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]MauMow, 26, 0 [sm=duda.gif]
[sm=nosecka.gif]Tara9, 28, 0 [sm=duda.gif]

SKUPAJ NAS JE : 21

[sm=nosecka.gif] NOSEČK: 11

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 [sm=duda.gif] fantek; ela23 24, Krško, 1 [sm=duda.gif]fantek

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (12.8.2014 21:24:48)

moja situacija mi ni všeč.....41. dan je že od zadnje M, test pa še vedno negativen...ne delam več testa..škoda denarja [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] bom raj ta denar dala za poroko....še slabe 4 tedne dni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 8:37:57)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

moja situacija mi ni všeč.....41. dan je že od zadnje M, test pa še vedno negativen...ne delam več testa..škoda denarja [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] bom raj ta denar dala za poroko....še slabe 4 tedne dni [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jaz mislim, da ti delajo živčki in je zato ni. Pred leti, ko me je pustil fant, s katerim sva bila 10 let skupaj, se mi je zgodilo isto. Od šoka mi je zamujala 14dni. In glede na to, da se bliža tak velik dogodek v tvojem življenu, je sigurno to vzrok.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 8:57:13)

mamica deklicam, na to pa niti pomislila nisem [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] čis možno ja...sam k ne vem kako naj se sprostim...avtomatsko sm skus napeta[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

biba88 -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 9:00:19)

hej! se vam uhka pridružim...ta mesec smo začeli delati na drugem[sm=duda.gif] ...prvič nam je ratalo res v prvo prvo.... tokrat pa nisem prepričana da bo šlo tako gladko...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim da smo mojo O mal zamudili....mam že nosečniške znake ampak vem da je vse to v moji glavi......pa še [sm=hudicek1.gif] imam zelo neredne.... med 35-45 dni...

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 9:14:03)

seveda seveda, dobrodošla [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Tejča05 -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 10:11:33)

Evo mene.

Do moje [sm=hudicek1.gif] je še tri dni. Predvčerajšnjim sem delala First Sign, ki je bil negativen. En dan za njim CB, kjer je bila črtica taka, da sem jo pomoje samo jaz videla.
In ker mi moji čudni občutki niso dali miru, sem šla še po Digitalni CB in rezultat 1-2 +. [sm=nosecka.gif]

Vesela k radio.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Se pravi po 10m nam je uspelo. Zdej pa upam, da bo vse tako kot mora bit in da naslednjo pomlad že pestvamo.

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 11:39:22)

Tejča05 čestitkeeeeee!!!!!!!

Tejča05 -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 11:42:01)

Hvalaaaaa [sm=smiley4.gif]

biba88 -> RE: Bodoče nosečke (13.8.2014 13:54:33)

čestitke...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>