|
Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (12.11.2014 22:52:25)
|
Evo, malo nosečniškega jamranja... [sm=smiley36.gif] Dan je tokrat minil brez bruhanja, ampak je bilo nekajkrat čisto blizu. [sm=smiley11.gif] V službi dokaj mirno. Zjutraj sem pojedla polnozrnato žemljico s sirom.To mi je zaenkrat najljubša hrana za dobro jutro. Aja, pred tem pa še jabolko. Črevesje zabetonirano do konca. [sm=smiley7.gif] Za malico pa mi je zapasal motovilec z Rio Maretom. Ma, se mi je vsedlo, res. Njama. Da ne rečem, da se moram vseskozi siliti s pitjem vode. Bljek! Saj ne moreš verjeti, kako se organizem spremeni v nosečnosti. Ponavadi sem jo samo v službi spila 1,5 do 2L. Zdaj pa kar noče po grlu. Paše mi recimo sirup od gozdnih sadežev, zmešan z vodo. Pa ne upam tega piti veliko. Niti ni zdravo, pa dviguje sladkor, pa povrh še redi. In ga niti nikoli ne pijem v nenosečniškem stanju. Vožnja domov itak katastrofa. Moj mož vozi, kot da me je ukradel. [sm=smiley36.gif] Ni težko priklicati vse slabosti nazaj. Domov sem prišla kot ožeta cunja. [sm=smiley11.gif]Mi ni preostalo drugega, kot zlesti v posteljo in zaspati. Sem si privoščila skoraj dveurni počitek. Pa še želodec se je pomiril. Vmes je mož pripravil kosilo. Telečje kotlete s pečenim krompirjem. Pojedla kotlet s kosom kruha. Je bilo zelo okusno. Zvečer pa se mi je zaluštalo grozdje in sem si ga pač šla kupit. [sm=smiley36.gif] Je pa prav utrujajoče tole razmišljanje o hrani. Kaj pojesti, da bo želodec dobro odreagiral. Noro. Se zgodi, da mi nekaj blazno zapaše, to pojem, potem pa hitro na školjko. [sm=smiley29.gif] MORALNI NAUK: Tiste, ki šele načrtujete nosečnost, privoščite si sedaj vse, kar vam zapaše, in pri tem uživajte!!! [sm=smiley1.gif] Žabinčica - [sm=smiley31.gif] Mi smo tudi letos izgubili našo muco. Poginila pri kotitvi. Itak smo se vsi jokali. Je treba spati... [sm=muca.gif]
|
|
|
|