|
SU -> RE: Bodoče nosečke (3.12.2014 8:46:12)
|
Melanie1 zelo lep adv. koledarček... Kolk je šele veselja, ko se odpirajo darilca! [sm=bravo.gif] Vidim, da je pri vas že zdaj pestro... 3je škratki... Super! Men se skoz dopadejo velike družine... je tko "grško-italijansko" veselo vedno, kajne?!? [sm=smiley36.gif] Mi smo že tko zlo glasna družina... kaj šele bo, če nama rata pridelati še enga škratka... [sm=smiley36.gif] Midva pa, odkar je v šoli malih dveh praznični sejem, vedno kupiva skoraj vse voščilnice na sejmu. Denar gre v sklad, mala dva pa sta tut čist vesela, ko pošiljamo voščilnice, ki so jih oni delali v razredu... Doma pa potem izdelamo še kakšno, če nam zmanjka. Sicer sem pa sama čist "fanatik" teh "home made" reči... Kar se le da in če je le čas, doma pacamo... [sm=smiley36.gif] Pa je tko fino! Se mi zdi, da pustiš v darilcu/voščilnici..... kar en delček svoje duše... Tko... za dušo-za obdarovalca in tistega, ki podari... [sm=smiley1.gif] Sem pa letos čist navdušena nad voščilnicami, ki so narejene s pomočjo odtisa rok... Vidla sem tako, da je dlan narobe obrnjena, na vrhu iz filca rdeča kapica in bel cofek na koncu kapice.... V glavnem, kot obraz božička... Al pa te: A NISO FAJNE?!? [sm=smiley1.gif] http://familycrafts.about.com/cs/wearables/a/blgrangelshirt.htm No, mal sem zašla s teme, ki je naslovljena... [sm=smiley9.gif] ...da mal pozabim, da moje M še vedno ni... včeraj sem se še nekak čudno počutila... vse me je nekam tiščalo... pa želodec, pa napet trebuh pa križ me je bolel... Razmišljam, če bi še en test naredila... AMPAK sem jih itak že 5 pa je blo negativno tako da...[sm=smiley19.gif] [sm=smiley13.gif] ...mislim, da ni več variante, da sem N... je že mal predolgo od prejšnje M... [sm=smiley13.gif] Grem raje voščilnice gledat oz. nazaj na delo! [sm=smiley9.gif] Bodite fajn! Naj bo december čim bolj čaroben!! Nekaj N je že... to je lepo brat/videt... [sm=smiley2.gif] Navijam še za ostale!! [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|