|
Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (5.3.2015 7:33:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Ayla lepo, da sta se po premisleku odločila za [sm=duda.gif] in da si se nam spet pridružila. Ja je kar precej tečno vse skupaj, ampak imam še vedno upanje, da se bo zgodil čudež in se bo uredilo, ali pa vsaj do te mere, da ujamem enkrat tisti pravi dan. polhek2 Mogoče je pa tole dober znak. Držim pesti. [sm=smiley4.gif] Tara9 ti mi pa le poročaj o vozičku. Enkrat bo že prišel prav, tako ali drugače. Edino če bom posvojila kakšnega tako velikega, da se nebo več vozičkal,potem mu bom pa poganjalčka kupila, pa bova šla na potep, pa še cenejši so od vozičkov[sm=smiley36.gif]. Drugače pa pravijo, da PCOS po porodu izgine za nekaj časa, ali pa kar za vedno. No moja mami je en tak primer,ko se ji je po porodu vse uredilo in tako tudi ostalo. Melanie1 S čim se to mažeš, da nimaš strij? Jaz se zredim za 3 kile, pa vse "popoka" in sem vsa potetovirana - neprostovoljno seveda. [sm=jezicek.gif] MauMow bom za drugi ciklus še jaz nabavila plahtico. Sploh če je boljša kot krvomočnica. Janchek81 kako sta se potem zmenila s "pokovcem revizorjem"? Ja ''pokovc'' je hotu dokumente, ki jih pripravljajo analitiki, jutri pride že spet sem in čakam .... ta čas pa pripravljam en nov poročil [sm=zmeden.gif] se ukvarjam z enimi hireoglifi ... za znoooort ej ... kaj sve zahtevajo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|