Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (6.9.2013 9:28:11)
|
Sem pa tudi jaz malo [sm=bad.gif], ker mislim da bomo odložili [sm=duda.gif]...sem zadnjih nekaj dni resno razmišljala o tem.... Mi je zelo do tega; vendar nisem vam niti še povedala, sem začela delat oz. sem odprla sp pred kakšnim mesecem. Bom poskušala iz svojega hobija kaj zaslužit, ker službe po porodniški ni bilo nobene na vidiku... Nekaj malega sem že tudi delala, sicer kako bo šlo, bomo videli samo se mi zdi prav, da bi vsaj določen čas aktivno posvetila temu, ker res želim da se fajn zažene in teče. Poleg tega sem dala prošnjo za vpis na faks in če mi jo odobrijo, bi želel vsaj eno šolsko leto skozi dat. Ne vem želja po [sm=duda.gif] je (včasih zelo velika, zadnjič sem se celo zalotila, da sem v trgovini mala oblačilca gledala), samo se mi zdi da bi bilo boljše, da bi dala za vsaj kakšno leto prednost drugim stvarem. Sicer bomo videli, bom fleksibilna, glede na to, kaj se bo dogajalo in glede na na najine, moje in moževe želje.... Ne vem, tukaj gor bom verjetno še vedno pisala, zdaj pa bomo videli kako dolgo....upam, da vam je to OK in upam, da če se bo pri meni res tako zavleklo, da se boste že vse druge prej na ostale teme preselile....
|
|
|
|