Melanie1 -> RE: Bodoče nosečke (6.7.2015 20:10:14)
|
Evo me nazaj... [sm=smiley1.gif] In pravkar sem prebrala še eno prečudovito novičko. flay, upam da boš tole prebrala. Od srca iskrene čestitke in zdravega februarčka ti želim. Prav polepšala si mi dan. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. haha, Melanie carka si [sm=smiley36.gif] Spet ste se nekje izgubile[sm=smiley36.gif] Bom še jaz vzela tabelo od Melanie pa napišem svoje podatke: starost: 25 let mož: 1 kom otroci: 0 kom hiša: 1 kom služba: končno - določe n čas življenje: pestro, čudovito, včasih malce dolgočasno, predvsem ponavljajoče Stanje na dan 27.06.2015: OK (trenutno super, ker je vse narejeno: hiša pospravljena, vrt urejen) Ooo, Kristus, kdaj bom tudi jaz zopet lahko napisala, da je hiša pospravljena in vrt urejen?! [sm=smiley36.gif] Mislim, v naši hiši že nekaj časa pustoši cunami (par cunamijev naenkrat!), vrt pa je totalna džungla (ne vem, kako v njem zelenjava sploh preživi, ampak očitno živi [sm=smiley36.gif]). Polžkov pa je tudi pri nas veliko. Ampak, evo, imajo na voljo precej zelenega, zato ne naredijo velike škode. [sm=smiley36.gif] Solate imamo na pretek, paradižnik je lep, vendar še zelen in trenutno leži v najlepši gredi, sveže opleteni. Bučke pa si pravzaprav ne zaslužijo tega imena, ker so v resnici gromozanske. Torej buuuuučeeeeee... Ravno danes smo imeli za kosilo bučkino omako. IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Melanie1 A je tortica s kakšnim posebnim namenom, si imela rojstni dan? Ali kar tako, za lepši dan. Tortica je bila seveda rojstnodnevna. [sm=torta.gif] Pri nas je vse v redu. Ravno so v teku glavna sezonska opravila. Spravilo sena in žita. Imamo tudi novo zalogo kokoši. Prejšnje nam je, kolikor jih je še ostalo, v eni noči podavil naš pes. Psa smo medtem oddali znancem (nimajo kokoši! [sm=smiley36.gif]). Imamo tudi dva nova ponija. Nina si je vmes kupila tudi sedlo za ponija in vse kar spada zraven za udobno in varno ježo. Jezdita skupaj z Michelle. [sm=smiley36.gif] Ni treba posebej poudarjati, da sta glavni atrakciji v vasi. Sploh Michelle je smešna za umret. Kot Martin Krpan na svoji kobilici. [sm=smiley36.gif] Evo, origigi Melanie sedi poleg mene v svojem zibajočem se ležalniku in me prosi (milo rečeno, v bistvu prav tečnari [sm=smiley36.gif]), da greva z vozičkom na sprehod. No, pa pojdiva... Ostanite dobro!!! Marčevka, Janček, čimprej nas razveselite s [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]. Šibam, hud protest se je začel s strani naše najmlajše bejbe... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|