|
Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (9.10.2013 8:13:37)
|
Jutro, savanah, super za taščino peko[sm=bravo.gif] Moja tudi odlično kuha, samo peče ne veliko. lila25, lepo, da si se oglasila[sm=smiley1.gif] Pa kaj imamo vse težave z lenobo naših jajčnikov?[sm=smiley36.gif] Jaz se trenutno še malo na čaje zanašam, če ne, pa grem po novem letu na pregled in se zna zgodit, da tudi sama dobim kak pospešek v obliki tablet. lili25, njami, si mi spet naredila lušte, štrudelj in pito obožujem![sm=smiley1.gif] Imaš čisto prav: ko se mudi in v naglici želiš, da vse dobro izpade, se sigurno kaj zalomi. Meni tudi. Potem pa za nekaj časa obupam[sm=smiley1.gif] Hmmm, kako to misliš, da misliš, da si dobila [sm=hudicek1.gif]? A se pripravlja? Ma, saj nič čudnega, da smo že vse zblojene od težav in sekiranj in vsega. Smeh je pa vedno dobra rešitev, sama se ga poslužujem na dnevni bazi. In pomaga[sm=smiley1.gif] Kaj pa nam preostane? Anonimna, pojma nimam o tej temi, tako da ti žal ne znam nič pomagat. Tara9, srečno z menjavo gin.![sm=smiley1.gif] Zato pa smo tukaj, da se beremo, spodbujamo, tam pa tam malo brcnemo v rit, nasmejemo, pa so dnevi lepši[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|