RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

_pika_ -> RE: Bodoče nosečke (17.11.2013 10:27:12)

Lili25: Upam, da tudi nama kdaj uspe, da se preseliva na drugo temo. Mene očitno čaka operacija, saj mi je dal dr do decembra čas, da zanosim s tableti, drugače moram na operacijo. In glej ga [sm=hudicek1.gif], menstre ni na spregled in ne morem vzet tablet (3. krog). Groza.
Potiho še vedno upam, da nama v decembru uspe, če se [sm=hudicek1.gif] seveda prikaže, saj je ni že več kot 40 dni.
Aja, še [sm=pikapoka1.gif] za vse vas!!
Sabine: Poskusila sem s homeopatijo, pa ni bilo učinka.

Anaina -> RE: Bodoče nosečke (17.11.2013 19:19:11)

Dober večer punce.
Kako ste? Med tednom mi sploh ne uspe prit do foruma[sm=smiley19.gif]
Lili in pika tudi jaz se isto pocutim. Veš čas razmišljam zakaj ravno jaz[sm=smiley19.gif]
[sm=hudicek1.gif] me zelo zafrkava. Kljub [sm=modricrtici.gif] na o testih pred 4 tednih M se kar ni.
Upam da tudi za nas kdaj posije soncek.
[sm=smiley13.gif]

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 7:08:13)

Sabine jaz sem probala bioenergetika, pa ne vem če je kaj pomagalo. Sem zanosila čez 3 mesece po obisku, pa še to prepisujem tabletam in ne bioneregiji,...

punce z dolgimi cikli [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], si sploh ne predstavljam kako je čakati na M dva meseca,... poznam pa veliko punc, ki so kljub dolgimi cikli vseeno zanosile. Tak, da ne obupat!! midva sva čakala na prvo štručko 2 leti, sva dala skoz vse možne preiskave (HSG, spermiogram, Laparo, klomifen, ...). Zdaj se pa tudi že vleče leto od kar poskušam spet zanositi. Naj bo tale november ploden mesec!!!! tako zavidam parom, ki jim uspe v prvo, ali pa celo po nesreči[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] druge se pa matramo za naše štručke....

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 12:29:45)

Eno blond vprašanje [sm=smiley36.gif]

Kdaj je fajn slončkat, ko je O test pozitiven? Saj vem, po vseh teh letih truda, bi lahko vedela [sm=smiley1.gif]
Jaz imam občutek, da vedno pravi trenutek zamudim [sm=zmeden.gif]

Slončkala sva včeraj zvečer, danes je O test pozitiven. Kdaj potem naslednjič? Samo ne rečt, ko mi paše, lepo prosim [sm=smiley36.gif]

A je boljše, da danes, ali počakava do jutri? Ampak a bom potem zamudila? Na testu piše, da pride do O 24 ur po pozitivnem testu [sm=zmeden.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 12:34:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Sabine

Eno blond vprašanje [sm=smiley36.gif]

Kdaj je fajn slončkat, ko je O test pozitiven? Saj vem, po vseh teh letih truda, bi lahko vedela [sm=smiley1.gif]
Jaz imam občutek, da vedno pravi trenutek zamudim [sm=zmeden.gif]

Slončkala sva včeraj zvečer, danes je O test pozitiven. Kdaj potem naslednjič? Samo ne rečt, ko mi paše, lepo prosim [sm=smiley36.gif]

A je boljše, da danes, ali počakava do jutri? Ampak a bom potem zamudila? Na testu piše, da pride do O 24 ur po pozitivnem testu [sm=zmeden.gif]

če je bil test danes pozitiven, bo jutri ovulacija. In ker pravijo G na dva dni, potem dajta jutri. Vsaj glede na to, da sta že včeraj. Če vama paše, pa punca v akcijo danes in jutri [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jaz mojemu sploh ne povem več, kdaj morava in kdaj ne. ker ravno takrat štrajka. pa pri nas doma je zadnje čase suša. Madonca, nisem vedela, da imajo deci toliko izgovorov. Saj me šiša v tej smeri. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Tako, da jaz sploh ne upam, da sva kaj naredila, ker je moj kapituliral. Če mu pa že paše, je to enkrat na mesec ob taki čudni uri, da je groza[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Radenska_ -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 13:42:59)

Ni res da pride do O v 24 urah. V 24 - 48 urah pride, povprečje je cca 36 ur, s tem da ni rečeno da je hormon narastel ravno takrat ko si delala test, ker v urin pride kasneje.
Jaz sem imela pozitiven test popoldne, do ovulacije pa je moralo priti res po cca 36 urah...
Fino je uporabljat zraven še merjenje bazalne temperature.
Midva sva vsak dan od + O testa, 3 dni zapored torej, dokler ni temperatura narastla in je bila ovulacija "uradno" mimo.

Jaz mojega kar na teram, nima izgovorov. Ponavadi mu takrat tudi ni, ker je treba na horuk...si pač prej za par minut prižge še kak XXX program na tv pa je problem rešen :P Men tud takrat SPLOH ni, samo pač, kar se mroa se mora. Pri meni je tak dogodek (ovulacija) redek in ga ne smeva zamuditi.

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 14:57:01)

mamica deklicam daj malo ušesa navi tvojemu dragemu, malo bi se pa lahko potrudil vsaj tiste dni[sm=smiley36.gif].

radenska kar se mora ni težko[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] za tak rezultat pa sploh

jest sem konec [sm=hudicek1.gif], je prišla kar na 25dni in zdej spet nevem kako izračunat O. Vedno sem jo imela na 28 dni, od ss naprej pa kar neki zmešano. No upam, da tud decembra kmalu pride in bo O še pred božičem ker potem moj dragi odpotuje in se vrne šele 1.januarja. Sem mu že rekla , da če že gre na pot čez vse praznike naj mi vsaj kaj konkretnega pusti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], pa je rekel ja še slabo ti bo ko bom šel[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. No, tokrat upam da res[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MI imamo sonček in je prov luštno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 21:45:55)

Zivjo bejbike...je kaj novih crtic? :)

Eno pitanje imam za tiste, ki so na klomifenu...a ima kera cudne menstruacije? Ker meni grejo cist cudne stvari ven...ponavadi nimam toliko gostega in toliko sluti, ki se vlece..sori za nazornost :)) zdaj sem koncala cetrti cikel s klomifenom (en mesec premora vmes)...kolk casa sploh lahko to jemljes?

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (18.11.2013 21:47:24)

Ja, sej na testu pise 24-36 ur. Bomo danes, pa mogoce tudi jutri.
Sem mojemu rekla, da se ni ovulacije, da bo konec tedna [sm=smiley36.gif]
Da ne bo potem spet vse v vodo padlo, kot ze 3 mesece zaporedoma [sm=zmeden.gif]
A ne mamica deklicam, najina sta 40+, pa se ze malo pozna [sm=smiley36.gif]

Tedy upam, da bos fejst bruhala, ko bo tvoj sel [sm=bravo.gif]

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 6:51:19)

Cikacka klomifen se običajno jemlje tri mesece, potem pa vsaj tri mesece pavze, potem pa spet tri mesece,... jaz sem imela [sm=hudicek1.gif] običajno tako kot kadar nisem jemala. Edino v času ovulacije sem imela bolečine in ful občutljive bradavice. ampak se je obrestovalo[sm=smiley36.gif]

Zjutraj sem delala test in je [sm=modriCrtici.gif]. Še nisem dojela. sem tako vesela!!! Ob enem me je pa tako strah... upam da bo tokrat vse ok!

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 7:24:50)

babysmile kakšna lepa novička za dobro jutro, čestitke nimam besed[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], srečno do konca.............ampak sem ti vseeno malo, čisto malo fouš[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]čestitke res iz srca, pa ne pobegni takoj drugam, malo moraš še poročat[sm=smiley36.gif]

sabine midva sva tud oba že 40+, pa se pozna, nimaš kaj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

mamica deklicam čist sem pozabila, kaj novega z službo???

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 7:36:38)

*tedy* hvala!! Ti čisto verjamem in to tako je ;) Upam, da tudi vidva konec meseca doživita isto!!!

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 8:24:13)

wiiiiiiiiii [sm=bravo.gif] nova nosečka [sm=smiley36.gif] čestitke babysmile[sm=smiley36.gif] naj se vse dobro izteče do konca.
no jst sm pa dons prvo tabletko clomida vzela [sm=smiley36.gif] bom pa dve na dan jemala, eno zjutrej in eno zvečer. pa bomo vidl čez dobre 3 tedne rezultate. sem pa pozitivna [sm=smiley36.gif] jst tud mojmu ne bom povedala za o (upam da bo bila), da ga ne bo pol glih takrat kej zvilo.
še eno vprašanje za klomifenke - kdaj ste začele čutit jajčnike po tabletkak? sam da vem, kdaj lahko kej pričakujem. me kr matra kako bo, kr jajčnikov nisem čutila že olala [sm=smiley29.gif]

držim pesti za vse, fante pa kar pohopsajte in pridno [sm=sloncek.gif] [sm=smiley36.gif]

lp

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 8:36:32)

Lila25 jaz sem jih čutila tam 11-15 dan, s tem da je bilo 15. dan kar boleče

Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 9:28:52)

iiiiiiiiiiiiiiiii babysmile čestitkee, čestitke, juhuuuuuuuuu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kako vesela sem ob takih novičkah. Vse bo ok boš videla, čim bolj uživaj nosečnost. Tudi jaz sem malo fouš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ampak sem prepričana, da se ti kmalu pridužimo še ostale, malo po malo pa bo. Res sem vesela in ti privoščim.

Lila25 moji jajčniki so začeli delati šele 19. dan cikla, tam okrog 22. je bila bolečina zelo močna, prej pa se je veš čas nekaj kuhalo. To rundo se še nič ne dogaja, čeprav sem poskusila odmislit in sploh ne gledam več na to, mogoče bo tako bolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Danes me čaka še zadnja tabletka, potem pa na delo veselo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mali medo -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 12:08:22)

Pozdravljene punce, pa se tudi jaz javljam po dolgem času. Pri meni nič novega, prejšnji ciklus sem bila skoraj prepričana da se je primlo ampak nisem hotla sploh govorit dokler se ne prepričam. In kot nalašč po treh dneh izcedka, ko sem upala da je to to, pride [sm=hudicek1.gif] in sem bla tako slabe volje, da nisem imela moči o tem govorit. To je tudi razlog, da nobenemu (družina, prijatelji) ne govorim da tako intenzivno delava na [sm=duda.gif], ker potem vsi sprašujejo in delijo nasvete, kadar ti to najmanj ustreza. Že tako naju po 10 letih zveze vsi to sprašujejo.. kaj bi šele bilo če bi vedli... Zdaj čakam in upam da se bo ta mesec primlo. Probam čim manj o tem razmišljat, čeprav ni tako enostavno, sploh ker so okoli mene vse noseče ali pa so pred kratkim rodile. Smo v takih letih, ni kaj. Pa si rečem, tako kot je že ena pred mano napisala, da bo pa to obdobje tolko lepše za nas ki se trudimo in si tega močno želimo. Upam da res.

babysmile čestitke!!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], vsem skupaj pa eno [sm=pikapoka1.gif] za srečo!!

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 15:38:22)

pozdravljene.

Mi je šele sedajle uspelo priti sem gor in kaj jaz vidim, IMAMO NOSEČKO [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

prosim pošlji ta virus še malo na to temo, da se bomo v čimvečjem številu okužile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tedy: glede službe ni še nič novega. tako, da sploh ne upam več nanjo

z mojim dragim šele drugo leto oba vstopiva v okroglo obletnico. Sva oba 74 letnika in trenutno še nisva 40[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Bo pa to en dva tri. Je drug problem pri njemu, da se mu ne da [sm=sloncek.gif] tako pogosto, kot bi si jaz želela. Ga preveč skrbi služba, finance, ampak mislim da je poglaviten razlog preveč kg. Ali pa lenoba[sm=smiley29.gif] in če ga ravno ne spomnim, da bi midva kaj morala on kar pozabi. Oziroma naj se izrazim takole, moj dragi nima nobenega občutka za čas in se zgelda tudi tukaj pozna. Ko mu malo v hecu rečem, če se še spomni, kdaj sva nazadnje, ugotovi, da ne ve več [sm=smiley36.gif]. Ja, je samo na prvi zmenek prišel točno, ker je hotel narediti vtis

Katte -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 17:20:49)

Babysmile, cestitke! Srecno se naprej.

Lila25, jaz sem jajcnike cutila ze med jemanjem klomifena. Bilo mi je tudi malenkost slabo in prsi so me scemele. Tudi O sem precej cutila. Jemala sem pa po 25mg.

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 21:41:49)

Babysmile cestitam [sm=bravo.gif]

Tedy, super, da smo tud malo starejse tukaj [sm=smiley36.gif]

Lila25, jaz sem danes 4 dan po zadnji tabletki, pa v bistvu cutim maternico in ne jajcnike.
Sem pa prebrala pri Pusenjaku, da je bolje vzeti obe naenkrat.

Jaz imam danes zopet O test pozitiven - celo nekaj prozornega izcedka sem imela po dooolgih mesecih koncno.
Skratka, diplomirala bom ta mesec iz te ovulacije [sm=jezicek.gif]
Vcera O test + in danes isto.
Kdaj torej pride O? Sem pa danes 13 dan cikla, Klomifen sem jemala 5-9 dan in po pravilih naj bi bila O 6-10 dni po zadnji tabletki.
Ah.
Saj je vseeno [sm=smiley36.gif]
Bomo jutri spet slonckali in tako do konca meseca [sm=jezicek.gif]

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 22:03:16)

hvala za info punce [sm=smiley36.gif] tiste, ki mate o pridno [sm=sloncek.gif] te dni, da nas razveselite čez dva tedna [sm=smiley36.gif]
jst sm se po pogovoru z g odločila 2x1 tableto vzet, da ne bi imela kake reakcije prehude. bomo vidl kaj bo. če ne bo ratalo v prvo, bom pa drugi krog pol obe na enkrat. a vas g kaj spremlja? meni ni nič rekla naj pridem na uz[sm=zmeden.gif] mam pa o testke doma, tako da bom preverjala.
držim pesti [sm=smiley36.gif]

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 22:16:32)

Lila25, tudi jaz drzim pesti.
Mi je pa cudno, da te ne spremlja z UZ pri 2tbl [sm=zmeden.gif]
Mene prvic je, potem pa ne vec. Jemljem pa vedno polovicko.

Ja, cez 14 dni pa veseli crtasti deceber [sm=bravo.gif]

Dgirl -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 22:26:04)

Po kolikem času probavanja ste pa sle do ginekologa? A prva stvar ki jo dajo so potem te tablete?

Sabine -> RE: Bodoče nosečke (19.11.2013 23:42:07)

Dgirl, jaz sem pri tadrugem otroku po enem neuspesnem letu sla do G. Prvo je dal moz semensko tekocino, potem pa vse ostalo...
Zdaj po 21 mesecih nezascitenih odnosov, sem pa zopet na tabletkah. Ampak jaz sem stara 40 in nekako lovim zadnji vlak [sm=smiley1.gif]

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (20.11.2013 7:01:13)

Jutro!

Evo virus vsem!!! Le okužte se ;)

DGirl midva sva imela po enem letu neuspeha najprej spermiogram in nato slikanje maternice in jajcevodov (HSG; da se preveri prehodnost jajcevodov in odkrije morebitne nepravilnosti maternice - če to ne štima je razno dodajanje hormonov brezpredmetno, vendar to večina osebnih ginekologov dela ker je pač ceneje če te ne pošlejo naprej na preiskave in katera res rabi samo nekaj za spodbujanje O, pri drugih se pa samo podaljša čas preden uspe končno zanositi,.....). NO, izkazalo se je, da je kao en jajcevod slabše prehoden in sem imela čez pol leta laporoskopijo, kjer so ugotovili, da je vse tako kot mora biti in da so bili slabi rezultati HSG le posledica zakrčenja med dodajanjem barvila.
Potem sem dobila tri mesečno terapijo s klomifenom - nič. tri mesece pavze in nato posvet pri dr. Rešu, ki je ugotovil, da imam probleme s popuščanjem rumenega telesca. Dobila sem progestereonske tablete za drugi del cikla in zanosila v prvi rundi..

drugič sem spet zanosila s kombinacijo klomifena in progesterona (Prometrium), a sem imela v 10. tednu zadržani splav.

tokrat spet ista kombinacija tablet in upam, da tokrat nosečnost obstane in da julija naša pupa dobi družbo.
a...

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (20.11.2013 7:04:25)

mamica deklicam potem bo pa veselo drugo leto[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], kaj lepšega je še lahko kot darilo [sm=rozacrtici.gif] za okroglo .....držim pesti da vama uspe[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. kako pa kaj tvoji sprehodi s psom?? Si še vedno pridna??

Jest sem kr čajčka spet začela pit, čeprav sem imela ta mesec M na 25 dni prov zarad čaja....bomo videli kako bo decembra

babysmille si že dojela kaj se dogaja?? Kdaj imaš pregled??

Bluegirl kmalu boš pa tud ti že imela pregled, a ne??

sabine sej leta so samo na papirju[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>