|
ela23 -> RE: Bodoče nosečkerdneh zaostanka nekaj kaze...to pomeni kapljica (27.1.2014 9:02:51)
|
Savanah, jaz sem bila tudi v LJ na neplodnosti. Prvič sem se naročila na UZ kar preko telefona. Je treba bit kar vztrajen. Sistem je tak, da lahko sestri poveš, pri katerem dr. bi rada bila, sicer te pač nekomu dodeli - v isti ordiniaciji ima vsak dan UZ-je drug zdravnik. Sama sem naletela na dr. Edo Vrtačnik Bokal, ki mi je postavila diagnozo (endometrioza) in kar sama naročila sestri, naj me naroči k njej. Takrat sem dobila še en kup napotnic za dodatne preiskave - kri na polikliniki, partnerjev spermiogram in 2 UZ-ja zaradi endm. Naročeno mi je bilo, da ko vse to opravim, naj se ponovno naročim na UZ k njej (zaradi poletja je trajalo 3 mesece). Po tem UZ-ju so me naročili na laparo., sedaj pa že čakava novega člana. :) Kolikor sem se pogovarjala z ostalimi puncami, so vsi zdravniki na neplodnostni strokvnjaki, tako da mislim, da se ne rabiš bat, da bi naletela na šalabajzerja. Sama imam za Bokalovo same pohvale, prav tako za VSE sestre na prav vseh oddelkih, kjer sem bila. Res so vsi neverjetno prijezni. :) Ufff, sem se pa kar razpisala. :) Srečno vsem!
|
|
|
|