zdravnik in ginekolog Trebnje, Novo mesto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


carbene -> zdravnik in ginekolog Trebnje, Novo mesto (17.7.2013 1:00:15)

Trenutno imam še vedno mojo osebno zdravnico v kraju, od koder sem se preselila na Dolenjsko, kar pomeni ca. 80 km stran, kar je postalo predaleč, poleg tega pa se je moja zdravnica tudi upokojila. Tako zdaj iščem osebnega zdravnika v Trebnjem ali v Novem mestu. Ali kdo priporoča koga? V Trebnjem sem poskušala pri dr. Mariji Petek Šter, a ne sprejemajo več novih pacientov. [sm=smiley6.gif]

Kaj pa ginekologi v Trebnjem ali v Novem mestu?

Res hvala za odgovore. Ker neverjetno, kako težko je dobiti kako priporočilo. Zdaj sem videla, da po zgledu tujine že deluje ena spletna stran z ocenami zdravnikov, vendar bi se oni lahko malo bolj propagirali, da bi na ta način čim več zdravnikov dobilo relevantno oceno in mnenja, saj, kolikor sem gledala, za Trebnje in NM komaj obstaja kakšna ocena kakega zdravnika.




artista7 -> RE: zdravnik in ginekolog Trebnje, Novo mesto (18.7.2013 13:13:58)

Odlična ginekologinja v Trebnjem (in edina) je dr. Zajčeva, jaz sem zelo zadovoljna. Marijo Petek Šter kot splošno zdravnico pa ni čudno da ne moreš dobiti, ker je poleg vsega tega še docentka na katedri za družinsko medicino. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v ZD, so zelo prijazni; in vprašala za enega izmed novih zdravnikov (Munkova gre tudi v penzijo) - vem da je pred kratkim eden opravil specializacijo.




Stran: [1]