Sarajevo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


vesna.com -> Sarajevo (14.8.2013 22:50:16)

Živjo punce!
Z mojim dragim sva se danes na hitro odločila in rezervirala vikend v Sarajevu, brez otrok;). Prosim mal mi svetujte kako in kaj naj vikend preživiva, da čim bolj izkoristiva najin čas. Greva v petek zjutraj, do nedelje. Si je mogoče že po poti kaj ogledati, ali zaradi časa rajši kar Sarajevo? Kako je s prevozom po Sarajevu? Pliz pomagite mi mal. :)




Tippi -> RE: Sarajevo (18.8.2013 9:16:21)

Glede na to, da nimata ravno veliko časa, bi ti predlagala obvezen sprehod po Baščaršiji, kosilo v gostilni Željo (čevapčiči, krompiruše, itd. itd.) in obvezno poskusita kavo iz bakrenih đezvic.
En dan si obvezno poglejta tunel, skozi katerega se je odvijala glavna ''''trgovina'''' v času vojne, in je bil ta tunel edini stik s svetom in pa obiščita eno izmed mnogih đamij. sicer so nekatere zaprte za turiste, ampak če bosta malo vprašala, bosta našla takšno, v katero bosta lahko stopila in si ogledala prostore.

Lahko bi vama predlagala še in še, ampak vikend je kratek. Uživajta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ps. če vama res ostane pikico časa, pa obvezno poiščita Titov lokal! lokal v katerem je vse, karkoli primeš, kamorkoli se obrneš, vse v znamenju druga tita [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Dobiš celo cajtng iz tistih časov (2. svetovna vojna) in si ga lahko prebereš. Zanimivo za pogledat!




vesna.com -> RE: Sarajevo (22.8.2013 9:49:21)

No pa sva nazaj! Kar se tiče Baščaršije, kave in hrane sva vse zrihtala!:)) No ogledat si nama je pa uspelo sam vrelo Bosne:). Ma je pa še za naslednjič kaj ostalo! Blo je pa super drgač;)




Stran: [1]