|
aspera -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (5.2.2014 10:17:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01 aspera kdaj pa maš ti posvet pri Zornu? Posvet imam drug teden, v četrtek. Včeraj sem dobila končno tudi mail iz Mb in so mi dali datum za prvi posvet šele 22.7. Sedaj moram v vsakem primeru do svoje G, ker mi mora dat novo napotnico in se moram odločit kaj bom. Drugače me Mb veliko bolj prepriča z odnosom in načinom dela, samo res je dolga čakalna doba pa še daleč je za naju do tja. V Lj nama je veliko bolj praktično hodit, tudi zaradi fanta, ki ima pomembno službo in si ne more privoščit, da ga velikokrat ni. Skrbi me edino punkcija, ampak meni so jo v zadnje res čisto na živo delali, brez injekcije ketonala in brez lokalne v nožnico, zato mislim, da me je tako bolelo. tejcy01, ti si napisala, da sploh nisi čutila, kdaj te je prebodla ... a to si mislila na to, kdaj ti je steno nožnoce prebodla? Ker jaz sem skoraj do stropa skočila [sm=smiley29.gif]. Ne vem, a je to potem res taka razlika, če dobiš tisto injekcijo prej ali ne. Mislim, da bom šla kar v Lj in pač stisnila zobe za punkcijo in upala, da bo drugič kaj bolje. Če bom pa imela veliko foliklov, bom pa za analgezijo rekla. Punce, stiskam pesti za vas, za tiste, ki čakate [sm=rozacrtici.gif] in tiste, ki ste še v postopkih [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|