Kam na Krk z otrokom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Bett -> Kam na Krk z otrokom (28.5.2014 12:31:55)

Ker grem sama z dvoletnikom na morje, iščem primerno lokacijo. Šla bi v apartma na Krku. Poznam Punat in Baško in ta dva kraja odpadeta, predvsem ker ni sence.
Zanimajo je vaše izkušnje s Krkom. Iščem kraj, kjer je dovolj sprehajalnih poti v senci in kakšno otroško igrišče . Bova namreč brez avta, tako da je fajn tudi če je v kraju ambulanta in večja trgovina. Ima kdo kakšen predlog?




skuštrana -> RE: Kam na Krk z otrokom (28.5.2014 13:14:14)

Malinska. Ali pa mesto Krk.




patrino -> RE: Kam na Krk z otrokom (28.5.2014 14:44:36)

Če hočeš imet vse to pri roki in si brez avta z malim otrokom, je samo mesto Krk tudi po moje res najboljša izbira. Drugače imajo vsi tile kraji na Krku svoj čar, vendar ne vem kako je kaj z zdravstveno oskrbo v posameznem.. Meni osebno so zelo všeč Njivice, vendar mi hodimo v kamp. Tam mi je všeč predvsem zaradi presenetljivo veliko listavcev v kampu, ki dajejo čudovito senco in so hkrati dom mnogim pticam, ki te veselo zbudijo na vse zgodaj.Od vseh večjih mest mi je na otoku še najmanj privlačen Omišalj.




skuštrana -> RE: Kam na Krk z otrokom (28.5.2014 15:41:19)

Tule imas napisane turisticne ambulante, dezurna (hitna) je pa na Krku samo v mestu Krk. http://www.kvarner.hr/turizam/planirajte_putovanje/Korisne_informacije/Turisticke_ambulante_i_ljekarne

V Malinski imas na peške Konzum, malo ven pa Plodine in Trgovine Krk. Za sprehajat imas kar dosti, plaze pa lepe za otroke.

V Krku imas na peške Konzum, dm....sprehajat se tud imas kje, je pa malo odvisno kje bos imela app....




Nusika35 -> RE: Kam na Krk z otrokom (2.6.2014 12:19:35)

Najboljše je mesto Krk in pa Malinska, pa recimo tudi Baška, samo to je precej odročno in tudi ni tako zelo veliko sence na glavni plaži :)




malinada -> RE: Kam na Krk z otrokom (23.6.2014 15:11:34)

Mi smo bili 1x v kampu Ježevac...super za otroke! Priporočam! Igrala, restavracija, WCji OK, lepo za kolesarit...Takrat smo obiskali prijatelje in smo bili navdušeni. Za kratek dopust je super, ker je blizu.




Stran: [1]