prebavne teževe po CR (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


lipikica -> prebavne teževe po CR (19.6.2014 14:24:10)

živio, sem ene mesec po CR in opažam preb. težave po uživanju mlečnih izdelkov. ko pojem, me čez kakih 2 uri fajn zvije in moram na stranišče. zlasti če pojem zjutraj kaj mlečnega imam potem problem. Naj povem da tudi otrok očitno ne prenaša mlečnih stavri saj ga rado zvija, ko kaj takega pojem.Je imela še katera take izkušnje? KAJ BI TI BILO? skrbi me laktozna intoleranca..

hvala




respect -> RE: prebavne teževe po CR (19.6.2014 17:41:34)

Nima te kaj skrbeti,četudi je laktozna intoleranca,pač daš laktozo ven iz prehrane




pejka -> RE: prebavne teževe po CR (19.6.2014 20:29:57)

Jaz sem skoraj tri tedne po porodu ( ne CR) in imam tudi težave z prebavo. Mene zvije kar iz lepega in grem čisto tekoče na blato. Prej pa še fajn poropota po trebuhu. Včeraj sem šla tako trikrat. Sem pa prišla iz sprehoda in me je čez pet minut zvilo.
Zakaj? Ni mi jasno. Od mlečnih izdelkov jem samo zdenka sir in navadni sir, pa še to malo. Danes sem začela z probiotičnim jogurtom.
Mojega malega pa ravno tako zvija. Najprej ga vetrovi, potem pa se pokaka. Je pa kašasto, svetlo rjave - rumene barve, pa redko takoj ko se pokaka. Ga pa včasih kar fajn zvije predno se pokaka.
Je patronažna rekla da je možno da ga zvija zato ker tudi mene. Mislite da je res? Kaj naj naredim? Dajem mu enkrat na dan kapljice Sab simplex, pa fajn pazim kaj jem. Je bolje, ni pa dobro. Se mi smili revež.

Naj se katera javi, če ima podobne izkušnje in naj pove kaj naj naredimo

Hvala




Stran: [1]