IVF - prvič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


nunalie -> IVF - prvič (26.6.2014 9:42:52)

Punce, pozdravljene! :) Že dolgo časa vas spremljam na forumu, sedaj se vam pridružim še na "klepetu". Držim pesti za vse vas, da se vam čimprej uresničita težko pričakovani dve črtici. Sama čakam na to že dobre 3 leta, za mano sta HSG in histeroskopska operacija. Trenutno sem na Klomifenu in Estimi, v kolikor ne bo rezultata, me čaka prvi IVF. :) Pregled imam ponovno v začetku avgusta (pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) in takrat bi se tudi zmenila za postopek. Mi lahko prosim poveste, koliko časa bo minilo, da pridem v postopek (pri dr. Reševi)? Hvala in lep dan vsem! 




Anonimen -> RE: IVF - prvič (26.6.2014 12:28:18)

Tudi sama čakam na prvi IVF oz. čakam na vabilo, ker razgovor, da grem v postopek sem imela prejšnji teden. Rečeno mi je bilo da me vpišejo na čakalno listo, čakam pošto za postopek ali vabilo za odobritev postopka, kaj pa vem, ker je bila gužva in mi sestra ni mogla podrobno razložiti. Sem pa v MB. Nimam pojma kdaj bom začela s postopkom, saj mi je bilo rečeno da v juliju ne delajo [sm=smiley19.gif].




nunalie -> RE: IVF - prvič (26.6.2014 13:26:27)

Anonimna, potem sva popolnoma na istem. :) Tudi v LJ v juliju ne delajo, tako da ne vem ali lahko računam na postopek že v avgustu ali bo kasneje. Fino, da je poletje, da se vsaj malo lažje zaposlimo in odmislimo to čakanje. :)




azalea -> RE: IVF - prvič (26.6.2014 15:26:40)


IZVIRNO SPOROČILO: nunalie

Anonimna, potem sva popolnoma na istem. :) Tudi v LJ v juliju ne delajo, tako da ne vem ali lahko računam na postopek že v avgustu ali bo kasneje. Fino, da je poletje, da se vsaj malo lažje zaposlimo in odmislimo to čakanje. :)


kolikor je meni znano v Lj julija delajo, avgusta pa ne




nunalie -> RE: IVF - prvič (27.6.2014 7:25:41)

Za GK ne vem, pri Reševi menda julija ne delajo, avgusta pa (vsaj tako mi je rekla). :)




Anonimen -> RE: IVF - prvič (27.6.2014 8:29:12)

nunalie, tudi sama upam, da bi začela s tabletkami v avgustu, pa koker zgleda, ne bo šlo tak hiter[sm=smiley19.gif]. Ne vem, ali administrativna dela opravljajo tudi v juliju, sam postopke ne, potem še imam kaj upanja, drugače pa se bom mogla še načakat




Anonimen -> RE: IVF - prvič (9.7.2014 14:18:12)

Punce, prijazno vas prosim za informacijo: Koliko dni pred pricakovano menstruacijo je treba it do Reša, pred IVF postopkom?
Hvala vam za odgovore in pomoc.




Stran: [1]