Nogavičke za lepa stopala (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


honey -> Nogavičke za lepa stopala (21.7.2014 9:41:20)

Vedno, ko odprem kakšno internetno stran, mi vrže ven oglas za nogavičke za lepa stopala. Po slikah sodeč je to neka plastična vrečka, ki ima neko kremo notri in si jo natakneš na noge za 2 uri. Pozna že katera to? Zanimajo me izkušnje, ker imam težave s trdo kožo na petah in ne glede na to, s čim si jih mažem, se je ne rešim. Grem na pedikuro, po 14 dneh je tako, kot si je ne bi nikoli odstranila.




malaMravljica -> RE: Nogavičke za lepa stopala (21.7.2014 10:04:42)

o tem produktu o katerem pises ne vem sicer nic. Glede na tvoj problem s trdo kozo na stopalih, pa bi ti svetovala, da si nabavi kremo, ki ima precejsen delez UREA sestavine. In s to kremo si zvecer, ko si ze v postelji namazi pete. In to vsak dan. Mislim, da bi ti moglo pomagat. Jaz sicer nimam s tem nekih hudih problemov in se mazem bolj preventivno. Imam pa kremo iz DM; njihoba znamka. Meni je fajn, tudi ni prevec draga.
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_fusspflege/balea_produkte_fusspflege_spezialpflege/8164/balea-schrundensalbe.html
o tej govorim, ce bo povezava delovala. Pol imajo pa se od iste marke se par kremic za stopala [sm=smiley1.gif]




skuštrana -> RE: Nogavičke za lepa stopala (23.7.2014 16:19:45)

Jaz sem tudi imela full problem s to trdo kozo. Sem non stop hodila k kozmeticarki, poleti tudi na 10 dni, skratka katastrofa. Potem pa sem zacela pred cca pol leta malo bolj aktivno tect in kar naenkrat trde koze ni bilo vec. Izgleda da je bil problem cirkulaciji, ze tako imam slabo in od nemoiganja je bila se slabsa... Letos sem bila na pedikuri samo dvakrat, enkrat v zacetku junija, pa ravno vceraj in pedikerka ni mogla verjet da nisem imela skoraj nic trde koze. Prej pa za izvoz....probaj se ti poiskat vzrok zakaj se ti ta koza dela, ker en vzrok po moje mora bit.




kajalin* -> RE: Nogavičke za lepa stopala (26.7.2014 19:49:20)

Meni je ravn en teden nazaj razlagala mama od kolegice, da je kupila te nogavičke in da se po nekem času renično čisto olupiš in ima čist mehka stopala.Drugače je moja mami pedikerka in ji je delala pedikuro.




aknela123 -> RE: Nogavičke za lepa stopala (23.8.2014 11:40:54)

jaz sem odkrila "čudežno" kremo - olivno olje: za noge, podplate, obraz,.... seveda če dvakrat namažeš ne bo učinka, če pa lepo vsak večer mažeš in masiraš, se pa dolgoročno pozna učinek. jap, vračamo se k naravi...




Lelly28 RR -> RE: Nogavičke za lepa stopala (29.11.2021 21:21:07)

Glede na to, da je teh nogavičk kar veliko, me zanima katere ste uporobile in ste bile z njimi zadovoljne?




Stran: [1]