Paket za 1.rojstni dan - oktober 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Darilni RingaRajini paketi za enoletnikeSporočilo


Flavia_ -> Paket za 1.rojstni dan - oktober 2014 (1.10.2014 17:05:29)

Bo tvoj mali zaklad ta mesec upihnil svojo prvo svečko? Na Ringaraji proslavljamo čudovite prelomnice, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih paketov za enoletnike. Vsak mesec do konca leta pa TUŠ DROGERIJE podarjajo še 5 dodatnih paketov. Prijavi se!

http://www.ringaraja.net/clanek/paket-za-enoletnike---oktober-2014_6669.html

Vsebina paketa:

5x Fitobimbi podarja ECHINAX sirup

Zaupate lahko izkušnjam slovenskih mamic več kot 10 generacij otrok, ki so svojim malim zakladom ponudile ECHINAX sirup iz Fitobimbi - naravne lekarne za otroke. Vsebuje cink, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, naravni vitamin C iz šipka ter ameriški slamnik, ki prispeva h krepitvi naravne odpornosti organizma. Dodan je še zgoščen jabolčni sok, zato ga imajo otroci radi. Vam je pomembno, da za svojega otroka izberete izdelek, ki je brez umetnih barvil in sladil, ter brez glutena? ECHINAX sirup zagotavlja vse to. Poleg tega pa še varnost (GMP certifikat), učinkovitost in naravne izvlečke.


HiPP Bio sadna kašica »Sadno veselje« je narejena iz sadja in žit. Idealna je kot obrok za otroke od enega leta dalje za na pot ali kot lahka malica. Tako bodo otroci na zabaven način zaužili dovolj sadja, pa še popackani ne bodo. »Sadno veselje« ne vsebuje dodanih sladkorjev, arom, barvil, niti konzervansov.


Poleg sadne kašice HiPP enoletnikom podarja še še HiPP majčko, krožnik in žličko.

+5 dodatnih paketov

Tuš drogerije paket izdelkov za enoletnike

Tuš drogerije so za male nadebudneže pripravile paket izdelkov, ki vsebuje micelarni šampon, kremo za previjanje in kremo za obraz in telo.

Mixa Baby linija je ustvarjena posebej za nežno kožo in lase dojenčkov, saj so ti še bolj občutljivi na zunanje vplive in vsakodnevno draženje. Mixa baby micelarni šampon je izjemno blag, njegova formula pa nežno čisti in razčesuje dojenčkove lase. Šampon je formuliran z minimalnim rizikom pred alergijami. Je dermatološko in oftamološko testiran ter ne draži oči. Krema za previjanje ublaži rdečico in draženje in draženje v predelu plenic. Obogatena je z lipidi in ustvarja debelo kremasto zaščitno pregrado, ki ščiti kožo pred draženjem zaradi urina ali blata. Vsebuje pantenol in glicerin, ki vlaži nežno dojenčkovo kožo. Krema za obraz in telo vsebuje ''hladno kremo'', mešanico olj in voskov, ki vlažijo in ščitijo nežno dojenčkovo kožo ter jo naredijo mehko.


Uredništvo RR

Stran: [1]