Obvestila po e pošti (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


kalbo -> Obvestila po e pošti (2.10.2014 11:19:35)

Kaj za vraga je zdaj to? Nikoli nisem obkljukal kakrešnihkoli e obvestil o odgovorih na teme in ne mislim prenašat spam mailov. Kakor ste vklopili še izklopite in to takoj.




Vijoličarka -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 13:30:16)

Uh, Kalbo, kaj si hud. [sm=smiley1.gif]

Tudi jaz nisem nikoli in nikjer ničesar odkljukala in tudi k meni so začela prihajati sporočila, da je nekdo odgovoril na moj prispevek.

Hvala, ampak teh obvestil res ne želim prejemati, tako da, če je komu kaj spodrsnilo, bi bila vesela, če se to popravi oziroma da navodila, kako naj se tega rešim.





Vijoličarka -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 13:32:54)

Uh, pravkar, ko sem sisnila 'Potrdi', sem opazila, da se je pod okencem za vpis besedila, poleg kvadratka, v katerem pokljukaš, da dodaš podpis (in tega imam avtomatsko in po svoji želji nastavljenega), pojavil še kvadratek, zraven katerega piše 'Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori'. Tudi ta je odkljukan, ampak tega res nikoli nisem nastavila avtomatsko.

Ali to zdaj pomeni, da bo treba vsakič zbrisati to kljukico?




Vijoličarka -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 13:44:56)

OK, stvar je taka:

Šla sem na:

Moja RR
Nastavitve
Forumi

in tam pri ''Ne želim prejemati obvestil o novih objavah na forumu'' obkljukala, da jih ne želim prejemati (ne vem, zakaj tam kljukice ni bilo).

Ko sem zadevo preizkusila, tako da sem odprla okence za vpis sporočila, mi je spodaj še vedno kazalo obkljukan kvadratek, da se me obvesti o odgovoru. OK, sem potrpežljivo in iznajdljivo bitje, sem se šla odjaviti in ponovno prijaviti, ampak ni prav nobene spremembe, še vedno je ta kvadratek avtomatsko obljukan. Upam da ta informacija kaj pomaga.

P.S. brez skrbi, ''shrani spremembe'' sem obkljukala in v profilu je ostalo tako, kot sem nastavila, samo forum tega ne upošteva




LuLu -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 19:25:33)

sem glih mislila temo odpret... umaknite to. Preveč nadležno!




LuLu -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 19:29:15)


IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

OK, stvar je taka:

Šla sem na:

Moja RR
Nastavitve
Forumi

in tam pri ''Ne želim prejemati obvestil o novih objavah na forumu'' obkljukala, da jih ne želim prejemati (ne vem, zakaj tam kljukice ni bilo).



sem to naredila... spet [sm=zmeden.gif]
nisem spreminjala nastavitev, je pa par dni nazaj moderator in moderator1 (nekaj takega) "hodil" po Očkovem forumu in nekaj testiral. Mogoče je to nastavljal.




Vijoličarka -> RE: Obvestila po e pošti (2.10.2014 22:19:06)

Lulu, saj pravim, da ne dela. Sem pa res malo čudno napisala.

Moje litanije so namenjene administratorju, da nas ne bodo utrujali, češ kaj naj si nastavimo in pa naj se prijavimo in odjavimo in ne vem kaj še vse, v glavnem: NE DELA, NE ŠLJIVI NASTAVITEV UPORABNIKA.

Upam da je zdaj kaj bolj jasno in bo pomagalo kar najhitreje vzpostaviti normalno stanje.




Flavia_ -> RE: Obvestila po e pošti (5.10.2014 16:34:49)

Pozdravljeni!

Opravičujemo se za moteča obvestila po e pošti.

Gre za napako pri posodabljanju foruma, ki bo odpravljena kar se da hitro.

lp, flavia




kalbo -> RE: Obvestila po e pošti (9.10.2014 11:29:01)

Še vedno ni odpravljeno.




Flavia_ -> RE: Obvestila po e pošti (9.10.2014 17:44:44)

Univerzalna nastavitev, ki jo je moč narediti v Moji Ringaraji (Moja Ringaraja > Nastavitve > Forumi > Obvestila o aktivnosti na forumu), deluje kot je treba. Tudi če je polje "Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori" ob odgovarjanju na forumu obkljukano, sistem vedno najprej preveri omenjeno univerzalno nastavitev in obvestilo pošlje na e-mail le, če mu to dovoljuje univerzalna nastavitev.

E-mail obveščanje je namenjeno tistim uporabnikom, ki želijo spremljati določene teme, v katerih sodelujejo ali jih zanimajo. V kolikor uporabnik samoiniciativno spremlja dogajanje na forumu, svetujemo, da ustrezno nastavi univerzalno nastavitev v MR.

lp




kalbo -> RE: Obvestila po e pošti (9.10.2014 19:29:20)

To nikoli nisem imel nastavljeno, tko da ne mislim nastavljat ničesar. Pač ne bom beč pisal na forum. Kakor ste nastavili pa še odstavite.




Stran: [1]