Paket za 1.rojstni dan - november 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Darilni RingaRajini paketi za enoletnikeSporočilo


Flavia_ -> Paket za 1.rojstni dan - november 2014 (4.11.2014 18:17:09)

Bo tvoj mali zaklad ta mesec upihnil svojo prvo svečko? Na Ringaraji proslavljamo čudovite prelomnice, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih paketov za enoletnike. Vsak mesec do konca leta pa TUŠ DROGERIJE podarjajo še 5 dodatnih paketov. Prijavi se!

http://www.ringaraja.net/clanek/paket-za-enoletnike---november-2014_6735.html

Nagrade:


5x Fitobimbi podarja ECHINAX sirup

Zaupate lahko izkušnjam slovenskih mamic več kot 10 generacij otrok, ki so svojim malim zakladom ponudile ECHINAX sirup iz Fitobimbi - naravne lekarne za otroke. Vsebuje cink, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, naravni vitamin C iz šipka ter ameriški slamnik, ki prispeva h krepitvi naravne odpornosti organizma. Dodan je še zgoščen jabolčni sok, zato ga imajo otroci radi. Vam je pomembno, da za svojega otroka izberete izdelek, ki je brez umetnih barvil in sladil, ter brez glutena? ECHINAX sirup zagotavlja vse to. Poleg tega pa še varnost (GMP certifikat), učinkovitost in naravne izvlečke.


HiPP Bio sadna kašica "Sadno veselje" je narejena iz sadja in žit. Idealna je kot obrok za otroke od enega leta dalje za na pot ali kot lahka malica. Tako bodo otroci na zabaven način zaužili dovolj sadja, pa še popackani ne bodo. »Sadno veselje« ne vsebuje dodanih sladkorjev, arom, barvil, niti konzervansov.


Poleg sadne kašice HiPP enoletnikom podarja še še HiPP majčko, krožnik in žličko.

+5 dodatnih paketov


Tuš drogerije so za male nadebudneže tokrat pripravile paket z izdelki za nego Lekobeba. Podelili bomo 3 pakete z vetrovnimi kapljicami in kremico, ter 2 paketa s kremo in čajem.


Uredništvo RR
Stran: [1]