Koledar dogodkov (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Vse o pralnih plenicah



Sporočilo


zdrave ritke -> Koledar dogodkov (27.1.2015 15:06:21)

Kaj: Pralne pleničke v živo
Kdaj: 5. februar 2015 med 17:00 in 19:00
Kje: Osnovna šola Vrhovci, Cesta na Bokalce 1, Ljubljana – Vrhovci

Vas zanima, kako so videti pralne pleničke in kakšne so na otip? Na Osnovni šoli Vrhovci si boste plenice lahko ogledali, potipali in obenem poizkusili vanje previti našega medveda Markota. Potrudili se bomo odgovoriti na vaša dodatna vprašanja. Predstavljene bodo plenice slovenskih proizvajalcev: Plenice Racman in Pralne plenice KiSS. Za predstavitev vstopnine ni.

Ob enem bo potekala tudi izmenjava otroških oblačil, ki je odlična priložnost, da zamenjate stara oblačila vaših otrok, ki so jih prerasli, hkrati pa obogatite njihovo garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom. Več o izmenjavi si lahko preberete tukaj.

Vabljeni! [sm=smiley1.gif]




zdrave ritke -> RE: Koledar dogodkov (4.2.2015 12:27:08)

Otroška izmenjava in predstavitev pralnih pleničk v četrtek, 5. 2. 2015, zaradi napovedanih vremenskih neprilik ODPADE. Dogodek bomo prestavili na naslednji četrtek, 12. 2. 2015.

Hvala za razumevanje!




zdrave ritke -> RE: Koledar dogodkov (2.4.2015 9:03:45)

Klub zdravih ritk
četrtek, 9. april, 10.00
Citypark Ljubljana (otroško igrišče v 1. nadstropju)


V sklopu prvega srečanja Kluba zdravih ritk bomo Ekologi brez meja predstavili projekt Zdrave ritke in prednosti uporabe pralnih pleničk, pridružilo pa se nam bo tudi slovensko podjetje, ki izdeluje plenice Racman. Plenice so pričeli izdelovati najprej za svoje otroke in jih tudi sami uporabljali. Tako vam lahko odgovorijo na vprašanja o svojih izkušnjah kot tudi o plenicah, ki jih izdelujejo. Srečanje bo potekalo v četrtek, 9. aprila, v ljubljanskem Cityparku (otroško igrišče v 1. nadstropju).

Da bodo male ritke tudi malo pomigale, bomo srečanje začeli ob 10. uri s čisto pravo jogo (jogico) za dojenčke, ki jo vsak četrtek izvajajo v Cityparku - ob 10.00 za tiste do 6. meseca in ob 11.00 za malo večje ritke (7.-11. mesec). Jogica bo sprostila mamice in jih še bolj povezala s samimi sabo in svojimi dojenčki, masaža najmlajših in nekaj vaj, pa bodo razgibale ter osveščale vsak del njihovih malih telesc. Ob 10.30 pa se bo pričel osrednji del Kluba zdravih ritk - predavanje in predstavitev plenic Racman. Udeležba na srečanju je brezplačna.




Stran: [1]