ronja -> RE: Zakaj ste se poročili? (2.2.2015 9:00:08)
|
duh, ja "LUBI" je, valjda (partnerji so za reve, pih). saj nas je ronja dobro indoktrinirala Haha, no, tam, kjer se poznamo, lahko kar ime povem, pa jim je jasno, da se sam ne gledava:D. Šefu glih ne bi govorila, da me pride lubi iskat:D. Lahko pa rečeš nemož;). Kaj pa vem... od nekdaj sem govorila, da se ne bom porocila, potem pa... ko te clovek po par letih zveze (+ skupno stanovanje + noseca) vprasa ce bi se, kj naj mu recem, NE?! Hehe, jaz sem pa kot mala mislila, da se moraš poročit, če hočeš imet otroke in sem zato rekla, da se bom - ker sem hotela otroke. Ko sem ugotovila, da to ni nujno potrebno pa... sem mu na to vprašanje odgovorila, da se noseča že ne bom poročala, da mi bo na poroki skoz slabo[sm=jezicek.gif]. Potem sem ga pa vprašala, če si to res on ful želi zaradi sebe ali bolj zaradi običaja. Če bi si zelo želel, bi se poročila, kot bi se on, če bi si jaz želela. Samo si noben ne, razen mam/babic, ki pa nimajo prava glasanja:D. Očetoma/dedkoma je vseeno ko kosovo polje. Nimam nič proti porokam, samo zame niso;).
|
|
|
|