Klub zdravih ritk (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Vse o pralnih plenicahSporočilo


zdrave ritke -> Klub zdravih ritk (28.2.2015 18:00:10)

Dragi starši. :)

V sklopu našega projekta Zdrave ritke bomo Ekologi brez meja organizirali srečanja (Klub zdravih ritk) za starše na temo pralnih pleničk. Za vse tiste, ki pralnih pleničk še ne poznajo, pa tudi za vse 'stare mačke' pri uporabi plenic za večkratno uporabo. :)

Srečanja bodo namenjena izmenjavi mnenj, spoznavanju pleničk, proizvajalcev, praks v vrtcih itd ...

Zdaj pa ste na vrsti vi. :) Zanima nas, kaj bi vi radi izvedeli na teh srečanjih. Kaj bi vas pritegnilo, da se nam pridružite?

Zelo bomo veseli vseh vaših mnenj in predlogov, da bodo naša srečanja čim bolj koristna. Hvala!
zdrave ritke -> RE: Klub zdravih ritk (16.3.2015 11:38:06)

Pred nami je že prvo srečanje Kluba zdravih ritk. Lepo vabljeni, da se nam pridružite! [sm=smiley1.gif]

KDAJ: četrtek, 9. april, 10.00
KJE: Citypark Ljubljana - otroški park v 1. nadstropju

Pralne pleničke niso več neizogibljiva potrata časa iz obdobja naših babic. Pralne pleničke so modne, preproste za uporabo, z njimi lahko prihranimo ter poskrbimo za zdrave otroke in čisto okolje.

Klub zdravih ritk je namenjen srečevanju staršev in izmenjavi izkušenj o pralnih plenicah. Za vse tiste, ki jih še ne poznate, pa tudi za vse 'stare mačke', ki jih uporabljate že dlje časa.

V sklopu tokratnega srečanja bomo Ekologi brez meja predstavili projekt Zdrave ritke in prednosti uporabe pralnih pleničk, pridružilo pa se nam bo tudi slovensko podjetje, ki izdeluje Plenice Racman. Plenice so pričeli izdelovati najprej za svoje otroke in jih tudi sami uporabljali. Tako vam lahko odgovorijo na vprašanja o svojih izkušnjah kot tudi o plenicah, ki jih izdelujejo.

Srečanje je brezplačno.
zdrave ritke -> RE: Klub zdravih ritk (2.4.2015 8:58:57)

Samo še en teden nas loči do prvega srečanja Kluba zdravih ritk! [sm=smiley1.gif]

Da bodo male ritke tudi malo pomigale, bomo srečanje začeli ob 10. uri s čisto pravo jogo (Jogica) za dojenčke, ki jo vsak četrtek izvajajo v Cityparku - ob 10.00 za tiste do 6. meseca in ob 11.00 za malo večje ritke (7.-11. mesec). Jogica bo sprostila mamice in jih še bolj povezala s samimi sabo in svojimi dojenčki, masaža najmlajših in nekaj vaj, pa bodo razgibale ter osveščale vsak del njihovih malih telesc. Ob 10.30 pa se bo pričel osrednji del Kluba zdravih ritk - predavanje in predstavitev plenic Racman.
zdrave ritke -> RE: Klub zdravih ritk (5.5.2015 9:53:01)

V maju organiziramo kar dve srečanji Kluba zdravih ritk:

KLUB ZDRAVIH RITK NA SEZAMOVEM BOLŠJEM SEJMU, Ljubljana
KDAJ: nedelja, 17. maj, med 9.30 in 13.00
KJE: Sezamov bolšji sejem, Tržnica Moste, Ljubljana

V sklopu tokratnega srečanja bomo Ekologi brez meja predstavili projekt Zdrave ritke in prednosti uporabe pralnih pleničk, pridružila pa se nam bo tudi diplomirana psihologinja, doula in mamica, predvsem pa navdušena uporabnica pralnih pleničk Martina Štirn, s katero boste lahko poklepetali o tej tematiki. Tokratni klub bo potekal v sklopu TVU - Tedna vseživljenjskega učenja, udeležba pa je brezplačna.KLUB ZDRAVIH RITK NA ČAROBNEM DNEVU, Bled
KDAJ: nedelja, 24. maj, med 10.00 in 18.00
KJE: Čarobni dan, Bled (Zdraviliški park in Veslaška promenada)

V sklopu tokratne predstavitve na Čarobnem dnevu na Bledu bomo Ekologi brez meja predstavili projekt in prednosti uporabe pralnih pleničk, tokrat s posebnim poudarkom na slovenskih pralnih plenicah KiSS, ki jih izdelujejo v podjetnem centru pod okriljem Zavoda KNOF so.p. in Socialnega inkubatorja Posavja. Poleg spodbujanje uporabe pralnih plenic, pa podjetje zaposluje dolgotrajno brezposelne šivilje z lokalnega območja, ki pralne plenice ustvarjajo z ljubeznijo do otrok in narave.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!
zdrave ritke -> RE: Klub zdravih ritk (22.5.2015 15:49:37)

Obveščamo vas, da je prireditev Čarobni dan, na kateri bomo predstavili naš projekt in pralne plenice KiSS zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen na nedeljo, 31. maj.
zdrave ritke -> RE: Klub zdravih ritk (29.5.2015 8:34:03)

Žal vas moramo ponovno obvestiti o spremembi termina Čarobnega dneva na Bledu. Zaradi slabe vremenske napovedi je dogodek prestavljen na 14. junij.
Stran: [1]