srbeče kraste pri otroku (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


zita -> srbeče kraste pri otroku (13.7.2015 8:22:53)

Sin, 4 leta star, je padel pri teku in seveda ima sedaj po roki in nogicah kraste in sedaj ko se celijo, seveda srbijo. Ampak problem je v tem, da se celo noč praska po teh krastah, krasto odtrga, teče krti.. skratka račaran krog. Imate izkušnej s tem? Rzmišljala sem, da bi mu dala kar claritine za čez noč?





Balerina -> RE: srbeče kraste pri otroku (13.7.2015 8:37:00)

Naš se tako uspava in tudi ponoči najde kako krasto in jo potem praska. Predvsem kadar ima kaj na obrazu. Zato mo za čez noč dano čez gazo ali pa flajšter, pač nekaj da pokrije in da ne more praskati. Ampak našega ne srbi samo uspava se na ta način. Ne vem pa kako bi bilo s Claritinom, načeloma je za alergije, vaš pa tega nima.
Jaz bi prej vprašala ali zdravnico morda pokličeš v ZD in vprašaš sestro vasega pediatra.




Hope2 -> RE: srbeče kraste pri otroku (15.7.2015 13:23:50)

Noben claritin. Namazi z bepanthenom, da se hitreje celi in da niso suhe kraste. Mazi non stop. Ponoci pa zalepi z oblizem ali pa z gazo. Razlozi mu, da ce se praska gredo bacili v rano in bo se hujse.




m_o_i -> RE: srbeče kraste pri otroku (19.7.2015 20:29:34)


IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Ne vem pa kako bi bilo s Claritinom, načeloma je za alergije,



nas ima neke izpuscaje po nogah-pediatrinja sumi na dermatitis in je avgusta narocen pri dermatologinji. med cakanjem na dermatologinjo je pediatrinja za lajsanje srbenja predlagala-claritin[sm=smiley16.gif]




Stran: [1]