Amour -> RE: II pričakujemo novembra 2015 (2.11.2015 22:09:30)
|
Po mojem je sicer res najbolje nič komplicirati, kar itak vemo, da je nemogoče. Pa poskusiti živeti normalno življenje naprej. Jaz sem še včeraj naročila v splt. trgovini pivo [sm=smiley36.gif], no, danes mi je jasno, da ga pač ne bom pila. Saj pravim, sem že nekej v drugi temi omenila, da noben od naju ni hud žurer, kozarec vina sem si pa vedno privoščila ali kako malo pivo. Verjamem, da je fino živeti zgledno in zdravo, ampak, pišuka, to ni več življenje potem. Če samo tuhamo, računamo, kdaj, kako, kaj lahko, česa ne ... In še tisto, kar je primarni užitek - seks - postane rutina in neka nuja, zato da dosežemo rezultat. Pri nama je bil nad idejo starševstva bolj on navdušen kot jaz (upam, da me zdaj to ne štrafa) in sva rabila, da sva se aktivno spravila k planiranju zelo dolgo, malo sumim, da so naju k temu prisilila tudi leta, jaz bi najbrž sicer še kako leto vsaj odlašala. Itak, da nama ni bilo vseeno, ker ni ratalo v prvo (sploh, ker je bil on prepričan, da bo), pa še bolj me je skrbelo, ker sem se kar naenkrat zavedala, da tiste moje medciklusne krvavitve v resnici niso nekaj zelo dobrega za zanositev ... Sem sklenila, da ne bom delala drame iz vsega skupaj. Vseeno mi ne bo, potrudila sem bom, da bom z nekaj stvarmi lahko pozitivno vplivala na možnosti (npr. čaj krvomočnice, vitamini, ...), ne bom pa celega življenja podredila morebitni zanositvi, vsaj v tisti pričakovanja polni fazi še ne. Najbrž bi razmišljala kako drugače nekaj mesecev kasneje, po več neuspelih poskusih, ampak nekako sem si dala do mojega 37. RD naslednje leto, da se prepustim in potem začnem paničariti, če bo potrebno. Tako da jaz mislim, da s kozarcem vina ni nič narobe, tudi s seksom samo takrat, ko vama paše, ne, tudi če si kak mesec vzameš na izi (tako kot sem si jaz zadnjega, ker ni bilo možnosti [sm=smiley36.gif]) in tudi ne, če si zadaš izziv, da boš v naslednjem mesecu izvedel jagodni izbor kamasutre, vsak dan drug položaj in se zadeve bolj končajo s smehom kot orgazmom.
|
|
|
|