Kako razložiti partnerju? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


mammi5 -> Kako razložiti partnerju? (23.12.2015 18:05:08)

Pozdravljene, prvič se obračam na vas ker res ne vem kam naj se še obrnem po nasvet. S partnerjem sva v vezi 3leta+. Ima punčko iz prejšnjega razmerja in se lepo razmemo. Imava tudi 1 leto starega sinčka. Do kreganja pride velikokrat ker mi npr. v petek zvecer omeni, da bi on imel hcerko cez vikend. Da ne bo pomote, hcerke mu nikoli nisem branila, cas prezivljamo skupaj in nikoli mi ni bil problem. Mi gre pa na živce ker mu že 3 leta razlagam, da naj mi plane omeni prej, da se zorganizirava, da konec koncev tudi jaz vem na cem sem in da se o teh stvareh pogovarjava kot partnerja in prijatelja. Po vsem tem času tudi se ni sposoben govoriti v množini(vcasih imam prav obcutek, da v dvojini rece zanalasc), jaz pac smatram da smo druzina skupaj s puncko, torej da smo MI. On vecinoma govori v dvojini. Potem je tukaj se tasca, ki se konstantno vmesava in se vcasih pocutim kot da smo v vezi trije in da moje mnenje ne steje, tudi partner se ne zmeni kaj dosti za moje zelje in gre z glavo cez zid, da je po njegovo. O vsem sem se ze pogovorila s partnerjem in se z mano strinja po drugi strani pa se zadeve ne spremenijo. Boli me tudi npr. ker mi pred puncko zbija avtoriteto in me kdaj tudi uzali, kako odreagirati v takem primeru?
In potem sem spet jaz tista, ki je slabe volje.
Ima katera dober nasvet kako na lep nacin razloziti partnerju glede pricakovanj? [sm=zmeden.gif]








Polona31 -> RE: Kako razložiti partnerju? (28.12.2015 10:02:19)

Draga punca...verjetno je imel v prejšnji vezi podoben način obnašanja, zato je veza propadla in...spremenila ga ne boš, sprejeti takšen način obnašanja pa...na tebi je....




Ženkica -> RE: Kako razložiti partnerju? (28.12.2015 13:00:41)

Tudi moj je zadnič rekel "pa saj ti nimaš družine", ko sem nekaj omenila, da rada svoj čas preživljam z družino; sva mi2 in moja hči iz prejšnje zveze (zame smo mi trije družina, čeprav je hči veliko tudi z svojim očetom, hvalabogu), skupnih otrok nimava, sva pa skupaj 3 leta in skupaj tudi živimo.

On nas očitno ne vidi kot družino [sm=smiley19.gif]

Če mu bom kaj rekla, bom "občutljiva". Jaz včasih res ne vem kaj se tipom plete po glavi. [sm=zmeden.gif]





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.12.2015 20:29:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]