Clarita -> RE: Novembrke2017 (8.3.2017 14:39:40)
|
ODLIČNO MAYCHE!!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif] Jaz slabosti nimam, le občutek, da bi jo lahko imela, če kakšne malenkosti ne bi pojedla... Tudi v pri nosečnosti je bilo tako. Nič ni narobe, če ne 'čutiš' vedno, da si noseča, to je čisto normalno-da lahko še vedno delamo in skačemo okrog. Jaz sem bila do poroda brez kakšnih večjih težav, utrujenost je minila po 1-2 meseceih potem sem do konca prekipevala od enerije, tako da sem delala skoraj do zadnjega dne. Smolo imajo tiste, ki čutijo slabost, ker potem je baje res hudo vse zdržat....Paradise, upam, da bodo slabosti vsaj manjše, če se jim že res ne moreš izogniti... Vidim, da imate kaj zgodaj pregled-jaz ga imam šele 3.4., ko bom noseča dobrih 8 tednov... A je treba misliti pozivno, vse bo OK...zato bova midva povedala najinama družinama že sedaj, na Gregorjevo (ko se ptički ženijo :) ), se nama zdi kar pravi datum :) Za hčerko sva dala danes natisniti majčko s ptički in napisom, da bo novembra dobila bratca ali sestrco...potem pa da vidimo, kdo prvi prebere :) Ostalim bova povedala, ko bom v 3 mesecu... Lepo bodite!
|
|
|
|