chocolatecake -> RE: FEBUARČKI 2018 (9.6.2017 8:18:51)
|
Jaz imam pregled naslednji torek, ne tega, ki zdaj pride, ampak naslednjega. Torej čez 10 dni. Takrat bom noseča cca 7 tednov,mogoče malo več. Sem se uspela zmenit, da me prej naročijo, ker grem potem na morje. S sladkorjem hvala bogu nikoli nisem imela težav. V prejšnji nosečnosti sem se zredila 16 kg in 12 izgubila s porodom. Preostale 4 so vztrajale, na staro težo sem prišla par dni nazaj, ampak ne za dolgo 😂. Zadnje slabe 3 mesece sem namreč na dieti, sem se odpovedala vsemu sladkemu razen sadju, zamenjala bel kruh za pirinega , sadni jogurt za grškega... Mi ustreza tak način prehranjevanja in mislim da bom vztrajala. Je pa tudi mene strah, da bi se ponovila prejšnja nosečnost, ker sem ene 2x krvavela po cel teden, od 26. tedna dalje pa strogo ležala zaradi lijaka in kratkega materničnega vratu. Posledično sem bila totalno brez kondicije, porod je bil težak ,okrevanje pa dolgo in boleče. Najbolj me je strah zaradi sina, ker nebi rada, da bi bil prikrajšan za mojo pozornost zaradi nosečnosti in okrevanja po porodu, že tako bo zaradi dojenčka. V službi sem povedala šefici/ moji mami, imam to srečo, da je oboje v isti osebi. 😂 Ostali izvejo po pregledu, če zdržim tako dolgo.
|
|
|
|